Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.roviss.com/blog/formator-egi ... jisi-nedir
bağlantısından yazıyı okudum. sorunlar kısmında evet yazıyı yazan arkadaşa katılıyorum. 180 saat vs fakat şu var (ATL deki öğrencilerime dediğim gibi) bilgisayarcı olmak için illa diploma şart değil. Eğitici olmadan önce ben de bu yazıdaki arkadaş kadar katı düşünüyordu.Ki bir dönem okul formatörlüğü hakkımız yoktu, hatta dinazor un biri benim saayemde takdir almıştı. Eğitici olduktan sonra okul gezilerinde ve toplantılarda (ilçe koordinatörüydüm) gördüm ki branşı bilgisayar olup okul web sitesini bile yapamayan ya da branşı farklı olup 25 akıllı sınıfı bulunan okulda 2 laboratuar ve 25 akıllı sınıfı interneti ile de işletebilen öğretmenler var.Bunu bana deseler inanmazdım ama gözlerimle gördüm. Kişi yeterki istesin elinden gelmeyecek şey yoktur diyorum. Okul formatörlüğü içinde de ciddi bir sınav gerektiği kanaatindeyim. Saygılar BÖTE'li bir EBİTEFO'cu