bir bilgisayara iki kulaklık takılır mı

Kodla Büyü

yasmin

Site Gezgini
Herkese merhaba;
Bt sınıflarındaki vestel bilgisayarların kulaklıkları var biliyosunuz, bir kasaya iki kulaklık takılabilir mi, takılırsa doğru çalışması için hangi ayarları yapmamız gerekiyo, mikrofonun da doğru çalışması lazım(şu dyned programı için 2 kulaklık kullanmak istiyoruz.) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

iki tane kulaklık takmak için çoklayıcı jacklar var elektronikçiden temin edebilirsiniz ama mikrofon takılabileceğini zanetmiyorum. resmine ahanda burda

hocam onun için ayrı bir kablo kullanıyoruz. kasayı o kablo takılıyor. kablonun diğer ucu ikili. oralarada kulaklıklar takılıyor.

hocam o jaglar kulaklık kutularının içinden çıkıyo zaten vestel ise bilgisayarlar birde ayarlamaları ses kartının menüsünden yapabilirsiniz

Çoklayıcı var biliyorum ama ses kartı menüsüne girdiğimde ikisini de kulaklık olarak ayarlarsam bu sefer mikrofon çalışmıyo, ikisinin de hem mikrofonunu hem de kulaklığını nasıl ayarlayacağım. Bu imkansız mı?

Teşşekkür ederim, şimdi hallettim, oluyomuş. Kulaklık girişlerini bir çoğaltıcıya, mikrofon girişlerini diğer çoğaltıcıya takmak gerekiyo. Sonra da kulaklık girişini kulaklık yerine, mikrofon girişini de mikrofon yerine takarsak sorun kalmıyo.

Geri