B blackpeace83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 250 30 Mart 2010 #1 okulda çanakkale konulu web sitesi yarışması dzenlemek istiyorum. afiş hazırlamıştım yorumlarınızı beklıyorum. Ekli dosyalar canakkale.gif 366.1 KB · Görüntüleme: 1,136
okulda çanakkale konulu web sitesi yarışması dzenlemek istiyorum. afiş hazırlamıştım yorumlarınızı beklıyorum.
X xorcistforyou Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 909 30 Mart 2010 #2 afiş 10 numara olmuş ama 1. alltaki yazıları justify yaparsan daha şık durur.. 2. "Ayrıntılı bilgi..." kısmıda center yaparsan bu iş tamam... :wink:
afiş 10 numara olmuş ama 1. alltaki yazıları justify yaparsan daha şık durur.. 2. "Ayrıntılı bilgi..." kısmıda center yaparsan bu iş tamam... :wink:
B blackpeace83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 250 30 Mart 2010 #3 xorcistforyou' Alıntı: afiş 10 numara olmuş ama 1. alltaki yazıları justify yaparsan daha şık durur.. 2. "Ayrıntılı bilgi..." kısmıda center yaparsan bu iş tamam... :wink: Genişletmek için tıkla ...
xorcistforyou' Alıntı: afiş 10 numara olmuş ama 1. alltaki yazıları justify yaparsan daha şık durur.. 2. "Ayrıntılı bilgi..." kısmıda center yaparsan bu iş tamam... :wink: Genişletmek için tıkla ...
buğday Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 308 1 Nisan 2010 #6 iyi heri ne olacak sende kullan gitsin. kim anlıyoki.