Bir Araba Satış İlanı da Benden...

Kodla Büyü
herşeyi yazmıssın arac bence cok güzel. piyasayı bilmiyorum umarım istediğiniz fiyata satarsınız.

aakcakaza' Alıntı:
herşeyi yazmıssın arac bence cok güzel. piyasayı bilmiyorum umarım istediğiniz fiyata satarsınız.

Sağolun Hocam. İlanda da belirttiğim gibi Megane Sport Tourer almak niyetiyle arabamı satışa çıkardım. Aracın fiyatı yüksek gelebilir ancak araba satış ilanı veren diğer hocalarımın da belirttiği gibi piyasada temiz 2. el araba nerdeyse yok gibi.

Şükür arabam çok temiz. İstediğim fiyata satılırsa ne alâ, olmazsa kocaoğlanla yola devam...

Not: 2 yıla yakındır Megane Sport Tourer piyasasını takip ediyorum. Geçen yıl bu zamanlar 2011 model 20-40 bin km deki araçlar 41-43 bin TL aralığındayken, şimdi 40 bin-60 bin km aralağındaki araçlara 47-50 bin TL fiyat istiyorlar...

hocam şu an için 2-3 bin liralık bir balon var 2 aya kadar söner. ben arabanızı düşünürdüm ama fiyatı baya bir fazla bütçeme göre değil. buradan bir arkadaş almak isterse bence onun için birşeyler yapın derim :)... hayırlı satışlar. arabanız güzel...

hayırlı satışlar piyasa yüksek o yüzden yorum yapmayacağım fiyatla ilgili

baynadir' Alıntı:
hocam şu an için 2-3 bin liralık bir balon var 2 aya kadar söner. ben arabanızı düşünürdüm ama fiyatı baya bir fazla bütçeme göre değil. buradan bir arkadaş almak isterse bence onun için birşeyler yapın derim :)... hayırlı satışlar. arabanız güzel...

Balon konusunda haklısın hocam. İnan düşündüğüm arabanın fiyatları makul olsa ben de makul bir fiyat yazardım. Yukarıda da açıkladım. Geçen yıl 42-45 bin TL aralığındaki araçlar şimdi 48-50 bin TL aralığında. (Üstelik kilometreleri (ki dizel araçlarda asıl önemli olan düşük kmdir) geçen senekilerin 20-40 bin km aralığındaydı. Şimdikilerin km leri ise 60 bin 100 bin aralığında) Düşünsene, hadi ben düşündüğüm fiyattan 1-2 bin TL aşağı verdim, ama alacağım arabanın fiyatı aşağı inmeyecek ki.

Aracımdan çok çok memnumum. Dediğim gibi Sport Tourer almak için satışa koydum. Satılırsa alacak arkadaş arkamdan dua eder. Satılmazsa Allah'a şükür sadece mazotunu koyup binmeye devam ederim...

Bu arada siz hâla araba bulamadınız mı?

agd85' Alıntı:
hayırlı satışlar piyasa yüksek o yüzden yorum yapmayacağım fiyatla ilgili

Sağolun Hocam. Yüksek fiyatlı piyasa kurban bayramına kadar sürer. Ekim 15 den sonra öyle ya da böyle fiyatlar rayına oturur.

sehzade' Alıntı:
baynadir' Alıntı:

Balon konusunda haklısın hocam. İnan düşündüğüm arabanın fiyatları makul olsa ben de makul bir fiyat yazardım. Yukarıda da açıkladım. Geçen yıl 42-45 bin TL aralığındaki araçlar şimdi 48-50 bin TL aralığında. (Üstelik kilometreleri (ki dizel araçlarda asıl önemli olan düşük kmdir) geçen senekilerin 20-40 bin km aralığındaydı. Şimdikilerin km leri ise 60 bin 100 bin aralığında) Düşünsene, hadi ben düşündüğüm fiyattan 1-2 bin TL aşağı verdim, ama alacağım arabanın fiyatı aşağı inmeyecek ki.

Aracımdan çok çok memnumum. Dediğim gibi Sport Tourer almak için satışa koydum. Satılırsa alacak arkadaş arkamdan dua eder. Satılmazsa Allah'a şükür sadece mazotunu koyup binmeye devam ederim...

Bu arada siz hâla araba bulamadınız mı?

buldum buldum :)... konu başlığımda belirttim...

BBNET
Geri