Bir araç daha satılık Bora 2001

Kodla Büyü
klasik olacak ama 2001 model 230 bin km de araç çok güzel ama fiyat pahalı gibi hayırlı satışlar yine de... bence bu arabanın sıfırı olsa jettadan çok satar...

hocam fiyat pahalı diyenlere hiç kızmıyorum sitem dahi etmiyorum haklısınız fiyat pahalı ama piyasayı görünce az bile diyorum , adam 94 tofaşa 16 istiyor satıyor, bende 2000 polo vardı 15 e gecen yıl almıstım hazıranda 18 e verdim gitti , piyasada araç çok bu pahalılıga ragmen alanda çok

bu araç ıcın soyleyeyım 2 saat önce 22500 pazarlık tutustuk vermedım acıkcası

dediğin gibi birşeyi yoksa satılır hocam piyasada araba yok maalesef temiz arabada herşekilde alıcısını bulur

"sadece geri geri gelirken arkadaki araca çarptığımız için onu yaptırma adına aracımda küçük bir hassar kaydı çıkmaktadır" yazmışsınız ama karşı tarafın hasarı sizin sicilinizde görünmez. Bu genelde galericilerin alıcıları kandırmak için kullandığı bir argümandır.

yataylimit' Alıntı:
"sadece geri geri gelirken arkadaki araca çarptığımız için onu yaptırma adına aracımda küçük bir hassar kaydı çıkmaktadır" yazmışsınız ama karşı tarafın hasarı sizin sicilinizde görünmez. Bu genelde galericilerin alıcıları kandırmak için kullandığı bir argümandır.

yok be hocam ne galericisi falan ben durmadan norm fazlasından norm fazlasına koşan bi bt ciyim işte :D

hocam kardeşim kaza yaptı 2500 tl hassar vardı karsı taraf sucluydu onun sıgortadan yaptırıldı arac 2500 tl lık hasar ona yazıldı kardesımın aracı sorguladık daha sonra bızde cıkmadı o adamda cıktı

bunun hasar kaydında ise 94 tl ile 200 tl çıkıyor isteyen / ilgilenen acıp sorgular canım hocam

g.cetin.66 hocam başka ilanlara yazınca arkadaşlar tepki gösteriyor siz "kızıp sitem etmiyorum" dediğiniz için buraya yazıyorum.

Doğudayken çok fazla ilginemiyordum, batıya geldiğimden beri eşe dosta araç alım satımında ilgilenmeyi sevdiğim için yardım ediyorum. Geçen sene eylül ayından beri 7-8 kişiye yardımcı oldum.

Sahibinden.com da son dönem yazılan fiyatlardan araç satılmıyor bunu yazınca kötü oluyorum ama gerçekler böyle.
Pazarlıksız yazan ilan sahipleri bile araçlarında ciddi indirimler yapıyor. Araç çok olduğu için zaten fiyat kırmayanlar eleniyor.
Bu sitede ilan veren arkadaşların ilanlarını takip ediyorum birkaç kez fiyat indiriyorlar daha sonra çoğunun ilan süresi doluyor fakat araç satılmıyor.

Özetle aracın fiyatını sahibi belirler ama aracın ederi sahibindende yazan değil satıldığı fiyattır.

hocam nedemek fikriniz değerli benim için

hocam 2000 poloya 17.500 yazdım herkes sitem ettı mıllet aradı ne yapıyon o fıyat olurmu dedı 18250 ye cıkarttım kızdım 18 e sattım
babamın 2002 passata 205.000 de idi 24.000 dediler aracı ben siteye koydum 27.750 sattım hatta sıfır kıslıkları ıle celık jantları da bana kaldı

herkeste ayrı bı nasıp var hocam bu aracıda sabahtan berıdır 22500 arıyorlar kesınlıkle olmaz dıyorum

Hayırlısı hocam, bizimde düşük fiyattan satamayıp fiyatı arttırınca sattığımız tek araç passat oldu.

g.cetin.66' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:

yok be hocam ne galericisi falan ben durmadan norm fazlasından norm fazlasına koşan bi bt ciyim işte :D

hocam kardeşim kaza yaptı 2500 tl hassar vardı karsı taraf sucluydu onun sıgortadan yaptırıldı arac 2500 tl lık hasar ona yazıldı kardesımın aracı sorguladık daha sonra bızde cıkmadı o adamda cıktı

bunun hasar kaydında ise 94 tl ile 200 tl çıkıyor isteyen / ilgilenen acıp sorgular canım hocam

O zaman durum farklı. Bence siz yine de bu yazıyı kaldırmak isteyebilirsiniz, yanlış anlaşılabilir bu şekilde.

BBNET
Geri