Hocam bu bilgi tamamen yanlış. Signal in kendi sitesinde grup katılımcı sayısı 1000 olarak yazıyor. 150 yanlış bilgi
çok ta umrumuzdaydıbiple işim olmaz
çok ta umrumuzdaydsanki bu söyleminiz benim çok mu umrumdaçok ta umrumuzdaydı
Ülkemizdeki insanların tüm kişisel verilerinin ülkemizde kalması önemli bence hazır böyle bir ortam oluştu. Millet önemsiyor bu durumu tam fırsatı bence. Biz de üzerimize düşeni yapmalıyız.
tüm mesele bu ise yaparız. rahat ol dostumalıntıyı iyi yap başkan![]()
teşekkür ederim.Hocam bu bilgi tamamen yanlış. Signal in kendi sitesinde grup katılımcı sayısı 1000 olarak yazıyor. 150 yanlış bilgi
https://support.signal.org/hc/en-us/articles/360007319331-Group-chats what is a New group başlığı altında
Yapsınlar bağımsız ve güvenilir bir uygulama geçelim.Bilişim grubunda ülkemizde yazılım yapanlara değer verilmezken diğerlerine nasıl anlatacağız acaba. Veriler alınsın alınmasın bip yerli Bi ürün bu ülkenin insanları tarafından üretilmiş bir uygulama. Yazılıma teşvik böyle olur. Böyle bir ortamda bip e geçmeyeceksek ne zaman geçeceğiz. Yoksa kimse program felan yazmaz artık Kendi milleti Bi kullanmazken.
+1 kesinlikle katılıyorum. BİP daha çok veri topluyor yukarıdaki tablouya göre. herkes data işleyip satıyorYapsınlar bağımsız ve güvenilir bir uygulama geçelim.
teyitteki tabloya göre her türlü bilgiyi kayıt altına alıyor.
Bir mesajlaşma programının benim nerede olduğumla, alışveriş geçmişimle ne gereksinimi var acaba?
Burada olay sadece yerli ve millilik değil, güvenilir olmak.