T tubilubba Aktif Üye Mesajlar 176 17 Eylül 2012 #1 arkadaşlar makineye yeni işletim sistemi kurmak istiyorum ama cd sürücüsü biosta görünmüyor windowsta ise kullanılır durumda..ne yapmam lazım?
arkadaşlar makineye yeni işletim sistemi kurmak istiyorum ama cd sürücüsü biosta görünmüyor windowsta ise kullanılır durumda..ne yapmam lazım?
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 17 Eylül 2012 #3 bağlantılarını tekrar bi kontrol edin derim. Xp de çalışırken win7 de görmemesi garip. Bios update edin. En iyisi: artık herkes USB ile formata geçse derim.
bağlantılarını tekrar bi kontrol edin derim. Xp de çalışırken win7 de görmemesi garip. Bios update edin. En iyisi: artık herkes USB ile formata geçse derim.
T tubilubba Aktif Üye Mesajlar 176 17 Eylül 2012 #4 bağlantıları tamam zaten şu an yüklü windowsta görüyor ama biosta yok şu usbden format için forumdaki sayfa kalkmış başka nerden yükleyebilirim
bağlantıları tamam zaten şu an yüklü windowsta görüyor ama biosta yok şu usbden format için forumdaki sayfa kalkmış başka nerden yükleyebilirim