Arkadaşlar Bios ayarlarına koyulan bir şifreyi nasıl iptal edebilirim. Bios ayarları kilitlenmiş durumda hiö bir ayarını değiştiremiyorum.
cubur' Alıntı:peki ya pili çıkaramıyosak ne yapcaz. henüz garanti kapsamında olduğundan kasaları açamıyoruz...
yada pilin bitmesini deneyebilirsinizkeyloger' Alıntı:eğer pili cıkartamıyorsanız anakartların biosunun üretici firmalarının kendi default şifreleri vardır o şifreyi girmek biosun acılmasını sağlar onu bulmak sana kalıyor hocam.
ThatBeatsAll' Alıntı:Servisten gelen elemanlara makinelerin hala garanti kapsamında olduğundan müdahale edemediğimizi söyledim onlar da hocam burda yetkili kişi sizsiniz açın kasaları no porblem dediler.Lab Exper bilgisayarlardan oluşuyor.İsterseniz başka bişeleri kurcalamadan sadece pili çıkarmak için kasayı açabilirsiniz.
bilgisayarogrt' Alıntı:cubur' Alıntı:peki ya pili çıkaramıyosak ne yapcaz. henüz garanti kapsamında olduğundan kasaları açamıyoruz...
evet pili çıkartmadan bu sorunu çözmenin bir yolu yokmu
sema_yoruk' Alıntı:bilgisayara format atmam lazım fakat cd den başlat diyemiyorum. şifre istiyor. bios pilini çıkarttım ama işe yaramadıbildiğiniz bir yöntem var mı?
emrahgunes' Alıntı:BIOS ayarlarına girmedende Boot Menu sayesinde açılışta CD-ROM ya da DVD-ROM seçilebilir.Her anakart için bu menünün fonksiyon tuşu değişebilir ama siz F12 tuşunu deneyin,genelde o kullanılıyor...