bimere mesaj

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hamuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bimere mesaj atmıştım durumumuzla ve bizlerede alan değiştirme hakkı tanınsın şeklinde fakat gelen cevap herzamanki gibi çok politik bir cevap aşağıda
31/12/2012 tarihli ve ...............sayılı bilgi edinme başvurunuz incelenmiştir.
Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin alan değişikliği işlemleri Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.

ne olmasını bekliyorsun hocam. bimerdekide sen ben gibi vatandaş. bakan ya da bürokrat değil ki. yönetmeliği söyleyecek tabii ki.

yok meb bilgi edinme imiş yok bimer miş yok şikayet hattı imiş ....hepsi A. P nin fişlemesi gibi birşey . il milli eğitimle analasamadım bi konuda yazdım bimere meb bilgi edinmeye arkdaşa daha ertesi gün milli eğitimden çagırdılar bu olay ne ne diye mesaj gonderıyosun dıye meger adamlar benım mesajımı dırek o ilin portalına düşürüyorlarmış. Sacmalığa bak. Milli eğitimdekiler bi taraflarıyla güldürler çok zoruma gitti

g.cetin.66' Alıntı:
yok meb bilgi edinme imiş yok bimer miş yok şikayet hattı imiş ....hepsi A. P nin fişlemesi gibi birşey . il milli eğitimle analasamadım bi konuda yazdım bimere meb bilgi edinmeye arkdaşa daha ertesi gün milli eğitimden çagırdılar bu olay ne ne diye mesaj gonderıyosun dıye meger adamlar benım mesajımı dırek o ilin portalına düşürüyorlarmış. Sacmalığa bak. Milli eğitimdekiler bi taraflarıyla güldürler çok zoruma gitti
evet bu belirttiğiniz durum çok önemli. Bende buna benzer bir durum yaşadım. Kimi kime şikayet ediyoruz ki hepsi aynı tayfa.

Bimer bir halta yaramaz geçen sene gereksiz şeyleri boşlayan biri olduğum için bana değil ilçeyi arkadaşa emanet etmişlerdi. Öğrencinin teki 4 kez sayın başbakanım filan diye mesajları yazmış bir tanesinde yoktu çünkü ben ona nasıl atması gerektiğini sorunca bimeri göstermiştim. Ankara il valilik il milli eğitim ilçe okul diye dönüyor istek sonrada müdür çocuğu hangi kurala göre okuldan uzaklaştırdığını yazıyor. Çocuğun bunu okuduğundanda şüpheliyim tabii...

Bimer şu kamu hizmet standartlarına uyulmayan durumlarda soruşturma açmaya yarar.
bimer.jpg

Bimere bakan tipler kalem müdürü şef gibi kadrolarda bulunan memurlar. Memurda onu ilgilendirmeyen konu ise aklına esen yere yönlendirir. Yada mevzuat yazar daha ötesini beklemeyin. Şikayet kısmına değilde ihbara bişey yazın hemen tepki bulur. :P

BBNET
Geri