Bimere Şikayet Edilmişim

Kodla Büyü

boteci_Z

Aktif Üye
bilgisayar sınıfını okuldan sonra kullanamıyoruz diye şikayet yazmışlar bimere. oysa okul taşımalı ve 14.40tan sonra kimse kalmıyor. daha bir ton yalan yanlış şeyler yazılmış.. :(
Müdürümle şaştık kaldık,kim neden yapar diye..
Şikayetin yapıldığı bilgisayarı bulabilir miyiz.. :(

ne yapacaksın dövecekmisin çocuğu hocam :) ... savunmanı yaz geçsin gitsin birşey çıkmaz.

hocam çocuk olduğunu düşünmüyorum da o yüzden soruyorum...
savunmamı yazdım da,şaşırdım yani.

Bu ilçedeyseniz BİMER tarafından kaymakamlığa ordan ilçe milli eğitimde bimer sorumlusu şube müdürüne gelir.O da şikayet edenin adı tcsi falan hepsini görür.Aranız iyiyse sorun muhtemel bir tanıdığınız şikayet etmiştir.Sizde cevabı yazıp Allah'a havale edin

okulda yatıp full ekders alıyoruz ya bunu çekemeyen bi mesai arkadaşın şikayet etmş olabilirmi ?

hocam bu artık sıradan hale geldi. daha enteresanı başımıza geldi. okul bahçesine köpek girmiş, akşam okul bahçesinden geçmekte olan birisine saldırmış. saldırıya uğrayan şahış okul bahçesinde başıboş köpek dolaşıyor diye okulu bimere şikayet etmiş :D düşünün artık durumu. şikayette hakaret varsa ve kişi bilgilerini vermişse hakarete uğradığınıza dair karşı şikayette bulunun tabi isterseniz. zaten bu işten birşey çıkmaz.

Diyavol' Alıntı:
hocam bu artık sıradan hale geldi. daha enteresanı başımıza geldi. okul bahçesine köpek girmiş, akşam okul bahçesinden geçmekte olan birisine saldırmış. saldırıya uğrayan şahış okul bahçesinde başıboş köpek dolaşıyor diye okulu bimere şikayet etmiş :D düşünün artık durumu. şikayette hakaret varsa ve kişi bilgilerini vermişse hakarete uğradığınıza dair karşı şikayette bulunun tabi isterseniz. zaten bu işten birşey çıkmaz.

Okulda bulunan K1283774 numaralı ve sınıfı bulunmayan köpeğimiz Karabaşın, ............. isimli vatandaşı ısırdığında kayış gibi olan eti yüzünden dişleri kırılmıştır. Şikayetçiyiz.

Gereğini bilgilerinize arz ederiz. :puhaha: :puhaha:

seni çekemeyen muhtemelen trt anteni kıçına takmış fosil yaratık köhneleşmiş zayıf ukala okuldada sana canım ciğerim kardeşim diyen biri şikayet etmştir.
ki bugünlerde ya sana çok yaklaşır yadaaaaaa
senden uzak durur onu göremeyeceğin köşelere sıvışır
dikkat edersen anlarsın.

öğrenciler olduğunu hiç düşünmedim zaten. yazıda tek bir imla hatası bile yoktu:)
Allah'a şükür müdürüm de yanımda...
ama kim olduğunu öğrenmek zor. öğrencilerden birinin Tc kmlik nosunu yazarsın olur biter..
Allah'a havale edicem de, önce Bimer'e mi göndersem iftiraya uğruyorum diye?

bence sizi formatör sanıyor yani 8-5 çalışmanız gerektiğini ama sizin ders bittikten sonra eve gittiğinizi falan

okulda öğretmenler toplu bir haldeyken bt rehberliğinin ne olduğunu açıklayın. bimere şikayet etmesinler bilip bilmeden

daha btr olmadım hocam, zaten mesai sonuna kadar okuldayım, müdürle birlikte çıkıyoruz. köy okulu olduğu için taşımalı eğitim, kimse kalmıyor okulda 14.40tan sonra. biz hizmetlilerle birlikte okuldayız 16,30a kadar...

boteci_Z' Alıntı:
daha btr olmadım hocam, zaten mesai sonuna kadar okuldayım, müdürle birlikte çıkıyoruz. köy okulu olduğu için taşımalı eğitim, kimse kalmıyor okulda 14.40tan sonra. biz hizmetlilerle birlikte okuldayız 16,30a kadar...
:scared: değiştirmediler mi adınızı? şaşırdım.

neyse boşverin. bişey olmaz

zilal' Alıntı:
boteci_Z' Alıntı:
:scared: değiştirmediler mi adınızı? şaşırdım.

neyse boşverin. bişey olmaz

istanbul daha onaylamadı hocam..
bekliyoruz.
-
müdür öğrense de, herhangi bir öğrencinin tc'siyle başvurmak zor değil ki. bunu yapan o kadarını düşünmüştür herhalde..

ve sonra düşündüm ki, çocuk okuldan sonra bilgisayar sınıfının açık olması gerektiğini nerden bilebilir ki. formatörlüğü ne bilsin.
Allah düşmanlarıma fırsat vermesin...
-
Zalimler için yaşasın cehennem!
-

BBNET
Geri