H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,903 27 Ocak 2017 #1 Bim markette bilişim malzemelerinde kampanya varmis bu hafta indirimli taşınabilir hdd cazip ilgilenenlere Ekli dosyalar bim-27-ocak-2017-katalogu.jpg 137.4 KB · Görüntüleme: 1,533
Bim markette bilişim malzemelerinde kampanya varmis bu hafta indirimli taşınabilir hdd cazip ilgilenenlere
C ctrl+alt+delete Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,181 27 Ocak 2017 #2 a4₺ech nasıl dayanıklı mı?logitech kullanıyorum başına gelmeyen kalmadı hala canavar gibi
rock Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 695 27 Ocak 2017 #3 ctrl+alt+delete' Alıntı: a4₺ech nasıl dayanıklı mı?logitech kullanıyorum başına gelmeyen kalmadı hala canavar gibi Genişletmek için tıkla ... Sakın hocam. Pil dayandıramazsın. Logitech ne zaman pil değiştirdiğini unutursun.
ctrl+alt+delete' Alıntı: a4₺ech nasıl dayanıklı mı?logitech kullanıyorum başına gelmeyen kalmadı hala canavar gibi Genişletmek için tıkla ... Sakın hocam. Pil dayandıramazsın. Logitech ne zaman pil değiştirdiğini unutursun.
H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,903 27 Ocak 2017 #4 a4 tech mause kullandım memnun kalmadım trust ürününden memnun kaldım taşınabilir şarj cihazını düşünüyorum logitech iyi gerçekten
a4 tech mause kullandım memnun kalmadım trust ürününden memnun kaldım taşınabilir şarj cihazını düşünüyorum logitech iyi gerçekten
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,106 27 Ocak 2017 #5 3 yıldır a4 tech kablosuz mouse seti kullanıyorum. Klavye pili hiç değiştirmedim mouse da 1 defa değişti
3 yıldır a4 tech kablosuz mouse seti kullanıyorum. Klavye pili hiç değiştirmedim mouse da 1 defa değişti
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,497 27 Ocak 2017 #8 Hdd nin wd den geri kalir yani yok. Seagete
btr23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 683 27 Ocak 2017 #9 Vay be fiyatlar ne kadar da uçmuş geçen senelerde 9.90 di mouse halen kullanıyorum :roll:
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,497 28 Ocak 2017 #11 Hocam powerbank isi sakaya gelmez. Sobra bataryayi sisirebilirsin. Zaten 5 binlik gozukuyor gercek deger en fazla 2700 dur. Onun yerine xioaminin 10 binlikleri var. Orjinal bulman lazim. Piyasadaki en saglam power banktir
Hocam powerbank isi sakaya gelmez. Sobra bataryayi sisirebilirsin. Zaten 5 binlik gozukuyor gercek deger en fazla 2700 dur. Onun yerine xioaminin 10 binlikleri var. Orjinal bulman lazim. Piyasadaki en saglam power banktir