Bilsem Sınavlarında Görevli Bilişim Öğretmeni Ne İş Yapar ?

Kodla Büyü

Bilisimci1903

Aktif Üye
Merhabalar. Bilişim öğretmeniyim. Yeğitek okul sorumlusu görevim var. Resen bilsem sınavlarında görev verildi. Ancak ne yapacağım hakkında bir bilgi veya eğitim veren olmadı. Sorum şu ; Bilsem sınavlarında Bilişim öğretmeni olarak ne yapıyoruz. Ayrıntılı bilgi veren olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Tabletlerin internete bağlanmasında bir sorun olduğunda müdahale ediyoruz.salonda bir başkan bir gözetmen öğretmen oluyor sınavı onlar yapıyor.Biz sadece gerekli olduğunda müdahale ediyoruz

Tabletlerin internete bağlanmasında bir sorun olduğunda müdahale ediyoruz.salonda bir başkan bir gözetmen öğretmen oluyor sınavı onlar yapıyor.Biz sadece gerekli olduğunda müdahale ediyoruz
Hocam teşekkürler. 1 kişi mi sınav oluyor salonlarda yoksa fazla mı ? Tabletlerde falan biz bir şey açıyor muyuz görevliler biliyor mu

Merhabalar. Bilişim öğretmeniyim. Yeğitek okul sorumlusu görevim var. Resen bilsem sınavlarında görev verildi. Ancak ne yapacağım hakkında bir bilgi veya eğitim veren olmadı. Sorum şu ; Bilsem sınavlarında Bilişim öğretmeni olarak ne yapıyoruz. Ayrıntılı bilgi veren olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
milli eğitimdekilerin düğünü nişanı falan var herhalde! normalde bilsem sınavı onlardan kimseye kalmaz da. Niye meb sınavlar kapsamına alınmıyor?

Ücret ödenmiyor diye biliyorum. Sadece Yeğitek Okul Sorumlusuna değil kimseye ödemiyor diye duydum.

Düzenle: Sınavlar hafta içi ise ödenmiyor. Hafta sonu yapanı da duymadım henüz.

Geçen sene Cumhurbaşkanlığı genelgesi yayınlandı bununla ilgili. Hafta içi yapılırsa ücret ödenmiyor. O yüzden angarya iş oldu, kimse görev almak istemiyor, resen görev veriyorlar. Hafta sonu yapan da duymadım bu sene, her yerde hafta içi yapılıyor. Genelde RAM ve BİLSEM öğretmenlerine görev veriyorlar çoğu yerde ama demek ki sizin orada yeterli sayı da öğretmen yokmuş ki size de görev gelmiş.

Bir oturumda 20 öğrenci sınava giriyor. Sınav tabletten yapılıyor. BİLSEM uygulaması var tablette. Sınav saattinden 5 dk önce sistem açılıyor, öğrencilerin sınava girmesine yardımcı oluyorsunuz, gerisini kendileri yapıyorlar zaten. En fazla 15-20 dk da bitiriyor hepsi zaten.

ilksms
Geri