eras63 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,078 5 Mart 2013 #5 tabi ki Bilişim Teknolojileri Öğretmeni bu.
E Eindoforat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 387 5 Mart 2013 #8 Öğretmenler odasındaki bilgisayarda masaüstü arkaplan resmi yapmayı düşünüyorum bu resmi )
E Eindoforat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 387 5 Mart 2013 #14 Resim vardı silinmiş nasıl olduysa, gözükmüyor. Yeniden yükleyeyim
oz_om Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 476 5 Mart 2013 #15 Eindoforat' Alıntı: Öğretmenler odasındaki bilgisayarda masaüstü arkaplan resmi yapmayı düşünüyorum bu resmi ) Genişletmek için tıkla ... süper fikir uhaha: :+1:
Eindoforat' Alıntı: Öğretmenler odasındaki bilgisayarda masaüstü arkaplan resmi yapmayı düşünüyorum bu resmi ) Genişletmek için tıkla ... süper fikir uhaha: :+1:
G goldenboy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 380 5 Mart 2013 #18 o bir devamlı sömürülen, geleceği belirsiz, ne yaptığı diğer meslektşları tarafından anlaşılmayan devamlı oturduğu söylenen.........
o bir devamlı sömürülen, geleceği belirsiz, ne yaptığı diğer meslektşları tarafından anlaşılmayan devamlı oturduğu söylenen.........
hamuş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 895 5 Mart 2013 #19 bt sınıfındaki panoya astım bende tüm toplantılar bt sınıfında yapılıyor belki merak edip okuyan öğretmenler olabilir
bt sınıfındaki panoya astım bende tüm toplantılar bt sınıfında yapılıyor belki merak edip okuyan öğretmenler olabilir
uysalhalil33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 456 5 Mart 2013 #20 Bilin bakalım bu kim ? bu soru ve resmi yetkililere sormayı ne çok isterdim gerçi onlar da cevaben KENDİLERİNİ gösterirdi
Bilin bakalım bu kim ? bu soru ve resmi yetkililere sormayı ne çok isterdim gerçi onlar da cevaben KENDİLERİNİ gösterirdi
I inikat Misafir 5 Mart 2013 #21 o bir adam gibi adamm. Ahmet Şerif İzgören 'in kitaplarında bahsettiği o eski zaman fedakar öğretmenidir o.
o bir adam gibi adamm. Ahmet Şerif İzgören 'in kitaplarında bahsettiği o eski zaman fedakar öğretmenidir o.
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 5 Mart 2013 #22 Fotokopici, boş deste sınıf oyalayıcı, "sabahtan akşama kadar oturuyonuz ne güzel iş valla" ile ezilenici
Fotokopici, boş deste sınıf oyalayıcı, "sabahtan akşama kadar oturuyonuz ne güzel iş valla" ile ezilenici
arslanxw Aktif Üye Mesajlar 151 5 Mart 2013 #23 olcaysahan' Alıntı: NORM FAZLASI Genişletmek için tıkla ... :++:
E Eindoforat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 387 6 Mart 2013 #24 Kart vizit olarak kullanılır bu resim
oyungezer Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,463 6 Mart 2013 #26 Hocam MEB engeli olmayan bir siteye upload edebilir misin bir zahmet.
H hcrturk Aktif Üye Mesajlar 229 6 Mart 2013 #27 çok güzelmiş... düşündükçe buraya bir çok şey daha eklenebilir... Fikir babasını tebrik ediyorum. :+1:
çok güzelmiş... düşündükçe buraya bir çok şey daha eklenebilir... Fikir babasını tebrik ediyorum. :+1:
akan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 246 6 Mart 2013 #29 ya meb hattından bişey göremiyoruz bizleri de nasiplendirsin birileri..