biltek2007 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,648 2 Ağustos 2013 #2 burda var hocam. okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/okullara-yeni-bilgisayar-labaratuarlari-geliyor-t115224-45.html
burda var hocam. okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/okullara-yeni-bilgisayar-labaratuarlari-geliyor-t115224-45.html
bilisim06 Aktif Üye Mesajlar 128 2 Ağustos 2013 #4 Arkadaşlar Bakanlıktan Çıkan Yazı İmam Hatip Ortaokulları ve Ortaöğretim Kurumlarını İlgilendiriyor... Bknz-DAĞITIM
Arkadaşlar Bakanlıktan Çıkan Yazı İmam Hatip Ortaokulları ve Ortaöğretim Kurumlarını İlgilendiriyor... Bknz-DAĞITIM
nosTRa Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,313 2 Ağustos 2013 #5 Hocam yazı görünmüyor büyüyünce telefonla mı alakalı acaba
bilisim06 Aktif Üye Mesajlar 128 2 Ağustos 2013 #6 Adana Yüreğir Mem Yazısı ve Bakanlık Yazısı http://yuregir.meb.gov.tr/haberservisi/ ... 164613.rar DAGITIM: Din Ogretimi Genel Miidurltlgu Hayat Boyu Ogrenme Genel Mudurlugu Mesleki ve Teknik Egitim Genel Mudurlugu Ortaogretim Genel Mtldtirlugti
Adana Yüreğir Mem Yazısı ve Bakanlık Yazısı http://yuregir.meb.gov.tr/haberservisi/ ... 164613.rar DAGITIM: Din Ogretimi Genel Miidurltlgu Hayat Boyu Ogrenme Genel Mudurlugu Mesleki ve Teknik Egitim Genel Mudurlugu Ortaogretim Genel Mtldtirlugti
BARAN38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 857 2 Ağustos 2013 #7 atandığım okulu az önce aradım öyle bir yazı gelmedi dediler. Kayseri de okuluna böyle bir yazı gelen var mı acaba?
atandığım okulu az önce aradım öyle bir yazı gelmedi dediler. Kayseri de okuluna böyle bir yazı gelen var mı acaba?
nosTRa Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,313 2 Ağustos 2013 #8 Bende sorayım bakalım. Bu arada yazı için teşekkürler bilisim06 hocam.
baynadir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 984 16 Eylül 2013 #9 bakanlık yazısında ayrım yok ama adana yine kendi kendine bir uydurma yoluna girerek sadece imam hatip okulları demiş. konuyu bakanlığa bildirdim...
bakanlık yazısında ayrım yok ama adana yine kendi kendine bir uydurma yoluna girerek sadece imam hatip okulları demiş. konuyu bakanlığa bildirdim...
kelebeketkisi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 521 16 Eylül 2013 #10 Okulun Yegitekten BT sınıfı talep etmesi mı gerekiyor? Dağıtım kisminda ortaokulla ilgili bir şey yok, anlayan varsa bi zahmet açıklasin.
Okulun Yegitekten BT sınıfı talep etmesi mı gerekiyor? Dağıtım kisminda ortaokulla ilgili bir şey yok, anlayan varsa bi zahmet açıklasin.