F facetin Site Gezgini Mesajlar 84 27 Ağustos 2020 #1 okul zümresi pandemi maddesi eklenmiş halde hazırladım. inşallah faydası dokunur. Ekli dosyalar bil tek alan Zümre 2020-2021_Sene Başı_pandemi.rar bil tek alan Zümre 2020-2021_Sene Başı_pandemi.rar 109.5 KB · Görüntüleme: 945
M mr.nfyc Aktif Üye Mesajlar 127 27 Ağustos 2020 #2 hocam dosya açılmıyor tekrar yüklermisiniz Winrar arızalı buluyor
06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,308 2 Eylül 2020 #5 mr.nfyc' Alıntı: hocam dosya açılmıyor tekrar yüklermisiniz Winrar arızalı buluyor Genişletmek için tıkla ... Bandizip 7.01Ücretsiz | 6.2 MB | Türkçe not winrar eski olduğu için açamıyor dersek doğru olur silin bu bandzip i yükleyin tavsiye ederim.
mr.nfyc' Alıntı: hocam dosya açılmıyor tekrar yüklermisiniz Winrar arızalı buluyor Genişletmek için tıkla ... Bandizip 7.01Ücretsiz | 6.2 MB | Türkçe not winrar eski olduğu için açamıyor dersek doğru olur silin bu bandzip i yükleyin tavsiye ederim.
melek82 Site Gezgini Mesajlar 35 4 Eylül 2020 #7 facetin' Alıntı: okul zümresi pandemi maddesi eklenmiş halde hazırladım. inşallah faydası dokunur. Genişletmek için tıkla ... Emeğinize sağlık teşekkürler...
facetin' Alıntı: okul zümresi pandemi maddesi eklenmiş halde hazırladım. inşallah faydası dokunur. Genişletmek için tıkla ... Emeğinize sağlık teşekkürler...