süllerlimustafa
Üye
Bilişim Teknolojileri ile Proje Hazırlama Kursu (I. Kademe) Kursuna ve sonraki basamağına katılanlar bilği verebilirler mi?
Hocam hangi programları kullanarak hangi çalışmalar yapıldığını açıklayabilirmisiniz?bilisim' Alıntı:hocam ben 1. basamağa katıldım mersinde. Bu kurs Yenilikçi öğretmenler projesi için hazırlanmış bir seminer. 2. basamak için zorunlu katılıyorsunuz ve yeri zamanı meb belirliyor. Ben ağustosun ilk haftası erzuruma gidecem 1 hafta. Ve klasik hizmetiçi seminerlere yönelik tatile gidiyorsunuz, 1-2 saat sunum olur gezersiniz anlayışıyla bakılabilecek bi seminer değil. Biz 5 günde 5 farklı çalışma yaptık. Yoğun bi çalışma idi ama güzel şeyler yaptık. Tek sıkıntısı 2. basamak için yer ve tarihi onların belirleyip gelmek zorundasınız demeleri. Bi de yanınızda müdür ya da müdür yar. gelecek 2. basamak için. Tabi onlar da başımıza iş çıkardın diyorlar, ona göre başvurunuzu yapın derim.
ozgurel' Alıntı:Teşekkür ederim Sedef hocam, bende flash vb kullanarak ders materyalleri gibi projeler hazırlayacağımızı düşünmüştüm.
Hocam kursun saatleri nasıl? Öğleye kadarmı yoksa gün boyu devam ediyormu?sedefy' Alıntı:ben de öyle düşünmüştüm...hayalkırıklığı yaşadım diyebilirim.
bu eğitim daha çok bilgilendirmek için düzenlenmiş.yenilikçilik,proje hazırlama aşamaları,nelere dikkat edilmesi gerektiği üzerinde duruluyor. ikinci kademede müdür yardımcıları da katılıyor eğitime.okullarımızın durumları,gerçekleştirilmesi planan projeler,başarılar, okulda yenilikçi öğretmenler programının nasıl tanıtılabileceği hakkında bilgi paylaşımı oluyor.
iletişim adreslerimiz alınıyor.dünya forumuyla ilgili gelişmeler bildiriliyormuş.eğer projemiz varsa istediğimiz yöntemleri,programları kullanarak foruma katılabiliyoruzkatılmayı düşünen öğretmenlerime şimdiden başarılar dilerim...