bote09
Aktif Üye
- Mesajlar
- 225
http://www.abbasguclu.com.tr/anketler/D ... spx#survey
abbas güçlünün anketine katılmak isteyen arkadaşlar ziyaret edebilrsiniz..
abbas güçlünün anketine katılmak isteyen arkadaşlar ziyaret edebilrsiniz..
:+1:gececiler' Alıntı:adam gibi mufredat verceklerse olsun hatta ders sati artsın ama şimdiki gibi oyalama işi yapcaklarsa tümden kaldırsınlar bizide baska kuruma gecirsinler
grandmasterb' Alıntı:bt öğretmeni normu ders sayısına göre belirlenmese sadece her okula bir BTrehber öğretmeni verseler acaba bu ders isteyenlerden kaçı dersi hala istemeye devam eder.gerçekten merak ediyorum.
antiformator' Alıntı:DERS İSTEMEYENLER ÖĞRETMENİM DEMESİN KENDİNE. YOK MÜFREDAT ŞÖYLE OLURSA BÖYLE OLURSA DİYE KIVIRMAYALIM. ÖĞRETMENİM DİYEN MÜFREDATA BAKMADAN DA DERSİNİ ANLATABİLİR, YETER Kİ ÖĞRETMENLİK YAPMAK İSTESİN.
Hocam, anlayamıyorum sizin gibileri, biz size bağırdık mı ki siz bize bağırıyorsunuz. İkincisi ise sizin gibi düşünmek zorundamıyım ki benim öğretmenliğimi sorguluyorsunuz. Siz kendinize ne diyorsunuz bilemem ama ben ÖĞRETMENİM.antiformator' Alıntı:DERS İSTEMEYENLER ÖĞRETMENİM DEMESİN KENDİNE. YOK MÜFREDAT ŞÖYLE OLURSA BÖYLE OLURSA DİYE KIVIRMAYALIM. ÖĞRETMENİM DİYEN MÜFREDATA BAKMADAN DA DERSİNİ ANLATABİLİR, YETER Kİ ÖĞRETMENLİK YAPMAK İSTESİN.
