Bilişim Teknolojileri (Bugün)

Kodla Büyü

firtuna61

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün itibariyle..

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    34.7 KB · Görüntüleme: 1,108
Re: Türkiye Geneli Norm Durumu- Bilişim Teknolojileri (Bugün)

minare kılıfa sığmaz olmuş............ kalıcı çözüm bulunmazsa her geçen gün eski günleri aratacaklar

norm güncellemeleri bi bize bir de sınıfçılara yaramadı..

bu listeyi nerden buldunuz hocam orda 3 tane sözleşmeli diyor. hala sözleşmeli kaldımı?

evrim0626' Alıntı:
bu listeyi nerden buldunuz hocam orda 3 tane sözleşmeli diyor. hala sözleşmeli kaldımı?
süresi içinde başvurmayan kişiler kalmış demek ki! Enteresan.

durum içler acısı

istanbul mem sayfasındaki ihtiyaç tablosunda 350, izmirde 100 gibi ihtiyaç görünüyodu bilişime, bugün göz attım hatta, toplamda 600 çok az geldi bana

körfez' Alıntı:
istanbul mem sayfasındaki ihtiyaç tablosunda 350, izmirde 100 gibi ihtiyaç görünüyodu bilişime, bugün göz attım hatta, toplamda 600 çok az geldi bana

Bu guncellemede normun bu sekilde olmasi gayet dogal. Bu normlara muhtemelen 5 lerdeki 2 saatlik dersler eklenmemistir. Onemli olan eyluldeki ve dahasi tum siniflarda yeni mufredata gecildigindeki durumdur.
Ornegin Su an ben norm fazlasi iken eylulde bt dersi secildiginde okulumda bt normu olacaktir. Ve ben inaniyorum ki bt dersini secmeyen bircok okul da derse sokacak ogretdmen bulamayacagi icin bt dersini secmek zorunda kalacaktir.

schumix' Alıntı:
Bu guncellemede normun bu sekilde olmasi gayet dogal. Bu normlara muhtemelen 5 lerdeki 2 saatlik dersler eklenmemistir. Onemli olan eyluldeki ve dahasi tum siniflarda yeni mufredata gecildigindeki durumdur.
Ornegin Su an ben norm fazlasi iken eylulde bt dersi secildiginde okulumda bt normu olacaktir. Ve ben inaniyorum ki bt dersini secmeyen bircok okul da derse sokacak ogretdmen bulamayacagi icin bt dersini secmek zorunda kalacaktir.
Hocam bana da "derse girecek öğretmen olmadığından" dersi yine seçmemeye devam edecekler gibi geliyor.

ders seçilmiyor neden, çünkü öğretmen yok, öğretmen neden yok çünkü ders seçilmemiş.. bu kısır döngüyü nasıl kıracağız bilmem

ben norm fazlasıyım, eylülü bekleyimmi, il içi tercih yapmakta kararsız kaldım, yazmam için çıkan 10 civarı okulun 4de norm görünüo, onlarda köy okulu falan, nasıl oralarda norm olurda ilçede olmaz,

eylül de düzelirmi durumlar yaaaa , yardım :(

İstanbul, İzmir, Samsun ve Van son güncellenen listelere göre sadece bu 4 ildeki açık 630 civarındayken toplam açık nasıl 600 olabilir?

netame' Alıntı:
ders seçilmiyor neden, çünkü öğretmen yok, öğretmen neden yok çünkü ders seçilmemiş.. bu kısır döngüyü nasıl kıracağız bilmem
:alkis:

skipper_forum' Alıntı:
netame' Alıntı:

bence civar okullarda ders secilmesini sağlayıp , formatör olmaktansa 2, 3 okulda derse girmeliyiz, formatörlük bizi daha da dibe cekiyor, formatörsün diye başka okulda da derse girmiyorsun hatta kendi okulunda bile dersini ne gerek var diye secmek istemiyorlar.... olabildiğince derse girmeliyiz biz, bence

ama şu konuya lütfen bi cevap

"ben norm fazlasıyım, eylülü bekleyimmi, il içi tercih yapmakta kararsız kaldım, yazmam için çıkan 10 civarı okulun 4de norm görünüo, onlarda köy okulu falan, nasıl oralarda norm olurda ilçede olmaz,

eylül de düzelirmi durumlar yaaaa , yardım "

bence açık bundan fazladır yoksa şuan itibariyle kimse kımıldayamaz 600 kişi tüm türkiye için düşününce nedirki ağaçta yaprak bile etmez.

616 çok az, tam liste nerede acaba istanbul da en az 300 gözüküyor

bilisimcih' Alıntı:
skipper_forum' Alıntı:
netame' Alıntı:

bence civar okullarda ders secilmesini sağlayıp , formatör olmaktansa 2, 3 okulda derse girmeliyiz, formatörlük bizi daha da dibe cekiyor, formatörsün diye başka okulda da derse girmiyorsun hatta kendi okulunda bile dersini ne gerek var diye secmek istemiyorlar.... olabildiğince derse girmeliyiz biz, bence

ama şu konuya lütfen bi cevap

"ben norm fazlasıyım, eylülü bekleyimmi, il içi tercih yapmakta kararsız kaldım, yazmam için çıkan 10 civarı okulun 4de norm görünüo, onlarda köy okulu falan, nasıl oralarda norm olurda ilçede olmaz,

eylül de düzelirmi durumlar yaaaa , yardım "
eylülde ders seçen okullar olacaktır bulunduğunuz bölgede 1-2 norm değişikli olma ihtimali muhtemel.......... bence bekleyin bulunduğunuz okulda sorun yoksa illa gitmem gerekli demiyorsanız....... bulunduğunuz yerde tanıdığınız okul müdürü yada öğretmen aracılığı ile okul müdürleriyle görüşün ders seçip seçmeyeceklerini..
ne kadar öğrenci seçecek deselerde dersi çoğu yerde idare seçecektir

firtuna61' Alıntı:
liste doğrudur son güncellemeden sonraki verilerdir arkadaşlar ilçede çalışan arkadaş varsa mebbisten ulaşabilir bu bilgilere..

17 bin sınıfçı ihtiyaç fazlası, 140.bin öğretmen ihtiyacı olduğu yazıyor orada onunda yanlış olduğunu sanmıyorum

Ayrıca aramızda o kadar ilçede ilde çalışan var bu verileri neden bizle paylaşmadı şaşıyorum

liste doğru değil son güncelleme diyorsun ama şu an çoğu mem kendi sayfasından normları açıklamış durumda. onlara bir göz atarsan 600'ün çok düşük bir sayı olduğunu göreceksin.

netame' Alıntı:

:++: :alkis: :++:

Arkadaşın biride demişki bilişim drsi arttı 2 saat oldu demiş. Yanında parentez içinde (4) yazmakta. Peki bu nedemek. Bir öğrenci 5.6.7. ve 8. sınıfta max 4 saat alabilir demek. Peki bizim ders artmış mı? Teknik olarak yine 1 saat. :verymad:

bunlar fasa fiso bence norm falan yok kardeşim.
norm yok evet çünkü ders yok ; ders yok çünkü formatörlük var

bedera' Alıntı:
bunlar fasa fiso bence norm falan yok kardeşim.
norm yok evet çünkü ders yok ; ders yok çünkü formatörlük var

BURDUR il milli eğitim müdürü temmuz görevlendirmesini imzalamadı. Artık formatörlükte yok.
Eylülde olur diyenler. İlkokulda normu sıfır olanlar ortaokula isteyerek yada resen atanacaklar. Peki ortaokulda bt sınıfı var mı? Yok.
Kurulacakmı HAYIR. Tüm bt sınıfı kurulum ihaleleri ipral. Yerine FATİH projesi getirildi. Haberiniz olsun. Formatörlüğü beyenmeyen ve kızan
arkadaşlar bundan sonra ne olacak? Okul bulabilrsek maaşı doldurmak için okul gezeceğiz. Tabi bt sınıfı yine yok. Dersi nasıl işleyeceksek.
Okul bulamazsak ilkokuldaki derslerimizde 3 sene sonra kademeli olarak eriyecek. GERİSİNE ARTIK DİYECEK BİŞEYİM YOK. :cry: :?

BBNET
Geri