hocam çalışan bu arkadaşlar ozaman da aktiftiler twitter vs eylemlerindeunknownrealmman' Alıntı:Bunlar "derslerimizi geri almalıyız yoksa siz de atanamazsınız; eylem yapalım, gelin beraber birşeler yapalım, yetkililerle görüşelim bize destek olun" dediğimizde kulak asmayan BT öğretmen adayları değil mi...
eemree' Alıntı:750-1000 arası olur sanırım
6500 açık var 4000 atama yapıp 2 senede bu açığı kapatmazlar
alkantr' Alıntı:hani hababam sınıfında tunel mahmut hocanın odasına çıkıyor ve şaban mahmut hocayı gördükten sonra " arkadaşlar gelmeyin tunelin ucu b..m b...k bi yere çıktı " diyor işte bunun gibi bende etrafıma 2005'ten bu yana bu bölümün sonunu söylüyorum.Çünkü mağdur olacaklarını biliyordum.Şimdi yazık değil mi bu gençlere ve aldıkları puanlara ? Hazin.
unknownrealmman' Alıntı:Bunlar "derslerimizi geri almalıyız yoksa siz de atanamazsınız; eylem yapalım, gelin beraber birşeler yapalım, yetkililerle görüşelim bize destek olun" dediğimizde kulak asmayan BT öğretmen adayları değil mi...
atanamıyom' Alıntı:4000 olmayacağını herkes biliyor. Ama mantıklı bir eylem olmuş. 1500 kadro diye etkinlik yapılsa 1000 verilir ses susturulur. Ama hedefi büyük tutup büyük bir ekiple 4.000 kadro diye etkinlik düzenlenirse hiç yoksa 2000 alınacağını düşünüyorum. Kalabalık bir eylemle hedefi yüksek tutma işi bana çok mantıklı geldi. 4.000 olamaz o ayrı ama maksimum düzeyde olur.
Bütün atanmış hocalar sizin gibi olsa amenna. Ama çoğu ben zaten atandım gerisi beni ilgilendirmez modunda yazıkeerhan' Alıntı:unknownrealmman' Alıntı:Bunlar "derslerimizi geri almalıyız yoksa siz de atanamazsınız; eylem yapalım, gelin beraber birşeler yapalım, yetkililerle görüşelim bize destek olun" dediğimizde kulak asmayan BT öğretmen adayları değil mi...
Hocam kusura bakmayın ama bu sene dersleri geri alma konusunda en büyük hak bizimdir. Meclise gidip her partiden milletvekilleriyle konuşup destek isteyen de biziz. Mecliste konuşma yapılması konusunda destek isteyende biziz. bloomberg tv ye çıkmayı sağlamaya konusunda çalışanda biziz, Online haber sitelerine hemen hemen hergün yazı yollayıp yayınlatmaya çalışanda biziz. Youtube kullanarak sorunumuzu anlatmayı çalışanda biziz. Twitter da derslerimizi geri alma konusunda destek isteyen de biziz. İmza kampanyası oluşturan da biziz. Bimer e istek ve şikayette bulunan da biziz. Fikri Işık ın bizi arayıp randevu talep etmesinde katkısı olanda biziz(görüşmeye giden de biziz). MEB Bilişim sohbetlerine sorular sorup, istek de bulunan da biziz. En sonuncusu olarak ankara da eylem yapılması konusunda çalışma başlatanda biziz...
Kpss puanı ile Bilgisayar alan bilgisi arasında inanın hiçbir bağlantı yok. Bariz bir mantık hatası olmuş. Tıpkı bu seneki Eğitim Bilimleri sorusunda olduğu gibi.muamma25' Alıntı:birşey dieceğim yanlış anlamayn ama 4000 çok değil mi ??
din kültüründe de bir sürü adam doldurdular vasıfsız bir sürü geldi daha ders anlatmayı beceremeyenler doldu.
bence 80 puan üstü alanlar atansın. o da zaten 3000 lere ykın olur. bizi vasıfsız arkadaslar temsil etmesin
sonra okullarda bilişimci geldi bişey bilmiyor muhabbeti döner
hocam ne zaman atandınız bilmiyorum ama bilişimde zaten son senelerde bırkın 80 altını 85e dahi düşmedi .. düşse bile bilgisayardan çok iyi anlayıp o puanı alamayan arkadaşlar da var bilgisayardan hiçbir şey anlamayıp 86 90 alıp atananda var.. nasıl bir mantıkla yaklaştığınızı anlayamadım ben.. sizden sonrakilere destek olmanız lazım... arkadaşında söylediği gibi 2010dan önce taban puan düşükken atananları ne yapmalıyız o zaman .. insaf!muamma25' Alıntı:birşey dieceğim yanlış anlamayn ama 4000 çok değil mi ??
din kültüründe de bir sürü adam doldurdular vasıfsız bir sürü geldi daha ders anlatmayı beceremeyenler doldu.
bence 80 puan üstü alanlar atansın. o da zaten 3000 lere ykın olur. bizi vasıfsız arkadaslar temsil etmesin
muamma25' Alıntı:birşey dieceğim yanlış anlamayn ama 4000 çok değil mi ??
mtrk' Alıntı:Neyse Arkadaş hatasını anladı ki cevap yazmıyor
Doğru ya da yanlış arkadaş kendince bir fikir belirtmiş, çoğu arkadaşta eleştirisini yapmış zaten bu yoruma. Sizin kurduğunuz bu cümlenin arkadaştan ne farkı var mesela? KPSS'den 80 puan altı alanlar atanmasın ile bu fikri savunanlar mebde çalışmasın arasında ne fark var?_fatih_' Alıntı:mtrk' Alıntı:Neyse Arkadaş hatasını anladı ki cevap yazmıyor
Arkadaş hatasını anladıda bu arkadaşı atayan MEB artık bu hatasından dönemez maalesef..
KöfteHoRr' Alıntı:Doğru ya da yanlış arkadaş kendince bir fikir belirtmiş, çoğu arkadaşta eleştirisini yapmış zaten bu yoruma. Sizin kurduğunuz bu cümlenin arkadaştan ne farkı var mesela? KPSS'den 80 puan altı alanlar atanmasın ile bu fikri savunanlar mebde çalışmasın arasında ne fark var?_fatih_' Alıntı:mtrk' Alıntı:Neyse Arkadaş hatasını anladı ki cevap yazmıyor
Arkadaş hatasını anladıda bu arkadaşı atayan MEB artık bu hatasından dönemez maalesef..
düzgün konuşun. saçmasapan hakaret yapana kadar adam gibi cevap yazın._fatih_' Alıntı:mtrk' Alıntı:Neyse Arkadaş hatasını anladı ki cevap yazmıyor
neyi ispatlamaya çalışıyoruz? Yeterince zeki olduğumuzu mu tembel olmadığımızı mı? Öss'de full'e yakın yaparak bunu ispatladık zaten. Boş konuşmayınmuamma25' Alıntı:düzgün konuşun. saçmasapan hakaret yapana kadar adam gibi cevap yazın._fatih_' Alıntı:mtrk' Alıntı:Neyse Arkadaş hatasını anladı ki cevap yazmıyor
anlamadığınz şudur. kpss sınavı öğretmenlik veya alan bilgisini çok ölçen bir sınav değildir bana göre.
ama bir bt ci 80 altında alıyorsa normal şartlarda işiniçok boşlayan, yatmayı seçen adam demektir.
bt yi kazanan bir adamın zaten gözü kapalı 80 i geçmesi lazım.
bt bölümünü kazandık yata yata atasınlar 50 de alan atansın 60 da alan atansın gibi bir mantık varmı.
ben 4 ay çalıştım kpss ye 84 ümü aldım ve atandım 2009 da.
işte sizin gibi kişisel düşünen arkadaslar yüzünden bu hallere geliyoruz. ben atanayım da ne olursa olsun mantığı.
hayır. bana göre bir bt ci 80 in altında almamalı arkadasım. ben hem bt bilgisi hem de puanıyla bizi düzgün temsil eden arkadas bekliyorum. 50 puan alıp ya ben bilgisayar biliyorum deyip yatmayı seçen arkadaş istemiyorum