Bilişim teknolojileri öğretmenlerinin mesleki ve özlük haklarını savunan tek sivil toplum kuruluşuyuz.

Kodla Büyü
Bilişim teknolojileri öğretmenlerinin mesleki ve özlük haklarını savunan tek sivil toplum kuruluşuyuz. Çalışmalarımızı ve duyurularımızı hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_20260119_130036.webp
    IMG_20260119_130036.webp
    77.5 KB · Görüntüleme: 234
Mehmet Ali hocam sitenizi ve çalışmalarınızı biraz inceledim peki bize yakın zamanda BT öğretmenlerinin Norm fazlası durumları,ders sayıları konusunda umut veren müjdeleri olacak mı ilgili bakanlık, kurum veya sendikaların? Bilgi verir misiniz
Özellikle çoklu yabancı dil sınıfları kurulan, imam hatipler gibi ortaokullarda ders sayıları normları 0 layacak kadar azaldı biliyorsunuz

Hocam, Haziran 2025’te kurulmuş yeni bir dernek olmamıza rağmen sahada gerçekten çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız; bilişim teknolojileri alanının hak ettiği değeri görmesi ve bu alanın daha güçlü bir noktaya gelmesi için en kısa sürede elimizden gelen her şeyi yapmak. Yakın zamanda bu çalışmaların sonuçlarını göreceğiz inşallah.

Mehmet Ali Aslan hoca, Bilişim Teknolojilerinden Bilgisayar ve Öğretim Teknolojilerine alan geçişi sırasında güzel bilgiler verdi. Kendisine buradan teşekkür ederim.

Merhabalar böte mezunularinin sorunlarına da el atmayı düşünüyormunuz? Kimlerle nasıl görüşmelerimiz ve önerileriniz olacak? Gerçekten böte sorunlarını ilgili kişi ve makamlara dile getirecek ve üzerinde duracak derneğe ihtiyaç var. (Eğitim gücü sendikası gibi (adamlar rehberlikcileri her platformda ve yerde savunuyorlar hakikaten olum karşılıkta buluyorlar))

Merhabalar böte mezunularinin sorunlarına da el atmayı düşünüyormunuz? Kimlerle nasıl görüşmelerimiz ve önerileriniz olacak? Gerçekten böte sorunlarını ilgili kişi ve makamlara dile getirecek ve üzerinde duracak derneğe ihtiyaç var. (Eğitim gücü sendikası gibi (adamlar rehberlikcileri her platformda ve yerde savunuyorlar hakikaten olum karşılıkta buluyorlar))
Yayınımızı izleyerek hakkımızda daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz hocam. Tüm sorunlarımızın çözüme ulaşması noktasında büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Yeni kurulmuş bir dernek olmamıza rağmen, tüm arkadaşlarımızın vereceği destek bizleri daha güçlü ve daha etkili bir yapıya kavuşturacaktır. Bu birlikteliği ve dayanışmayı şu an adım adım inşa etmeye çalışıyoruz.

Hocam alan degisikligi yapip bilisim bransina gecmek istiyorum.Doguda guneydoguda nerelerde ihtiyac var ben gitmek isterim.

ilksms
Geri