astalavista23
Aktif Üye
Biri şuraya nedir ne değildir ekleyebilirmi?
turkuaz09' Alıntı:Hocam kendi okulunda FP BTR açılamayacağını bildiğin zaman BT öğretmeni olmayan okullardan birine görevlendirme isteyebilirdin. Galiba bu durumu kaçırdın. Sadece kendi okulunda kalacaksan derslerine gireceksin. İdarenin sana veereceği maaş karşılığı doldurma görevlerini yapacaksın. sorna tatil.
astalavista23' Alıntı:1-Okulum Köy okulu
2-İlkokul 6 şube + ortaokul 4 şube + fen lab +bt lab+anasınıfı+ ( toplam 12 akıllı tahta )
3-Bt rehberler kurs açamaz yazısı çıkınca kursa başvurmadık.
4-Şimdide okula bt rehberliği verilmiyor ortaokul 4 şube olduğu için
5-Çok kötyü konuşacam ama Ahlakım el vermiyor .
6- Bu yüzden derse girip çıkacam ne halleri varsa görsünler. Görevlerimi araştırdım ama pek bi halt bulamadım.
7- Biri Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ne iş Yapar buraya yazsın.
8-Bu bölümü niye okudumki..
astalavista23' Alıntı:astalavista23' Alıntı:1-Okulum Köy okulu
2-İlkokul 6 şube + ortaokul 4 şube + fen lab +bt lab+anasınıfı+ ( toplam 12 akıllı tahta )
6- Bu yüzden derse girip çıkacam ne halleri varsa görsünler. Görevlerimi araştırdım ama pek bi halt bulamadım.
Bugün önce bakanlıktan bilgi işlem daire bir görüşme yaptık.sonra sendikayı aradık.sendika mebi aradı herhalde. sonra mebi aradık. meb bakanlığı aramış. en sonunda (ortaokul 4 şube ilkokul 6 şube tek bina tek müdürlük) bana benzer okulları tekrar listeye aldılar.
girdap08' Alıntı:astalavista23' Alıntı:astalavista23' Alıntı:1-Okulum Köy okulu
Bugün önce bakanlıktan bilgi işlem daire bir görüşme yaptık.sonra sendikayı aradık.sendika mebi aradı herhalde. sonra mebi aradık. meb bakanlığı aramış. en sonunda (ortaokul 4 şube ilkokul 6 şube tek bina tek müdürlük) bana benzer okulları tekrar listeye aldılar.
Okulum köy okulu. Ortaokul 7 şube, ilkokul 8 şube. Toplam 18 tahta var. Kendim de lojmanda kalıyorum. İlçeye 16 km uzağız. İlçe merkezinde tablet dağılımı yapılan bir lise boş kalmış. Kabul edersen liseye görevlendireceğiz, yoksa sizin okula görevlendirme yapmayacağız dediler.Ben de görev istemedim. Müdür Bey de sağ olsun, bu duruma benden daha fazla sinirlendi. Hiç bir şekilde tahtalardaki sorunlarla ilgilenmeyeceksin dedi. Bugün 2.gün, daha şimdiden 2 tahta çökmüş.
Norm için 6 saat yeterli ve benim 8 saat dersim var. Bir buçuk gün dersim var, gerisi boş. Maddi kaybım hiç önemli değil ama bu imkanların, bu gibi kafalar yüzünden heba olmasına içim el vermiyor.
"8 saat derse girip full ek ders alıyorsun" diyen öğretmenlerinin yana yana beni aramaları da hoşuma gitmiyor değil hani![]()