Bilişim tek. öğretmeni, bilgisayar işletmeni ve programcı

Kodla Büyü
Sektor tasarima kayiyor.
matbaa,reklam ajanslari,gazete,tv.gorsel iletisim tasarimi okumak lazim.en iyi 3d,efekt uzmanlari artik bilg. muhendislerinden cikmiyor

okulda iken adobe,after effect,maya,3dmax ogren.zira ben 14 senelik ogretmenim.bunlarin ogreticisi kadar maas almiyorum.akrabam ostimde 8 senedir autocad ciziyor maasi 3500tl.
meslegin sifatindan once kendini gelistir.emre san gibi.basarilar

hocam teş. :D ben böte bölümünü bitirdim kpss de açıklandı ama siz de biliyorsunuz bilişim öğretmenleri bir sürü problemle karşı karşıya, bundan dolayı yeni meslek arayışları başladı ama diğerleri hakkın da bilgim yok

hocam hayırlı olsun böte insanın hayatındaki en büyük yanlışlardan.inş başka yönde değerlendirebilirsin kendini. valla biz atandık ama sürekli bunalım halinde hergün yeni sorun yeni laflar yeni ümitler hep hayal kırıklığı. bu bölümü bu ülkeye açıp yerleştirme puanı olarak yükseklerde gezdirip bizleri kandıran kişilere hakkımız helal etmiyorum.

hocam haram olsun, böte mezunu ücretli sınıf öğretmenliği yaptım durumumu siz düşünün bu yuzden ben de bilişim öğt. tiksindim bilgisayar işletmenliği düşünüyorum bu sene puanlarda çok düşecek...

hocam puanınız kaç?benim de nişanlım böte mezunu 78 aldı o da başvurmayı düşünüyor...biz hepsine başvuracağız valla farketmez :D olmadı polislik yolu göründü...

BBNET
Geri