bilişim lab. oluşturmak için ....

Kodla Büyü

hacer68

Site Gezgini
arkadaslar bilisim lab. olusturmak icin kac bilg. gerekli kimden olur almak lazım rica etsem bilgilendirirmısınız. köy okulunda çalışıyorum ve ilçe milli eğitim blişim lab. yok diye bana btr görevlendirmesi vermediler ve benim dersimi doldurtmak için okul okul gezdirdiler. seneye bari okulumda olmak için neler yapmalıyım arkadaslar lutfen yardımcı olabılır mısınız:((

ben de kendi çabalarımla 9-10 bilgisayarlık bir BT Sınıfı oluşturdum ama resmiyette BT sınıfı yok gözüküyor.

Hocam okulunuz adına kermes düzenleyin veya başka yöntemlerle(bağış kampanyası, köyün zenginleri, okul aile birliği, şirket holdinglere mesaj atarak-bire bir görüşerek) para toplayın.. Bilg. şirketlerinden de uygun fiyat ayarlamalarını isteyin.. Aslında her okulda CRT monitörler mevcut.. Kullanılmıyor.. Siz bilg. kasasını alsanız monitör, klavye fare gibi bileşenler yardımlarla sağlanır..
Bu sayede kendi çabanızla 16+1 lab. kurarsanız sanırım şartlar sağlanmış oluyor... Bence deneyin.. Okul okul gezeceğinize en azından okulunuzda BTR olarak kalırsınız..

inşallah hocam yapmaya çalışacağım.peki resmiyette var olduğunun görünmesi için ne yapmam gerek. şimdiden tesekkur ediyorum

hacer68' Alıntı:
inşallah hocam yapmaya çalışacağım.peki resmiyette var olduğunun görünmesi için ne yapmam gerek. şimdiden tesekkur ediyorum

hocam resmiyet kazandırmak için MEBBİS üzerinde veya ona benzer bir sistem üzerinde tam adını hatırlamıyorum şimdi Bilgisayar Sınıfı Modülü var, oradan gerekli seçenekleri dolduruyorsunuz ve doldurduğunuz bilgilere göre okulunuzdan ilçeye yazı yazıyorsunuz biz böyle yaptık şuanda da BT Sınıfım yokken var görünüyor.

hacer68' Alıntı:
anladım hocam o daha iyiymis BT sınıfı yokken var gözükmesi.çok sagolun aciklmalariniz icin

Hocam aranızın iyi olduğu bir Okul İdarecisi veya İlçe Eğiticileri ile görüşürseniz BT Sınıfına resmiyet kazandırmada size yardımcı olurlar, okuluma da ilkokul dönüşümünden 10 yıllık bozuk pislik içinde makineler gelmişti, temizlik+image yükleme ve RAM takviyesi ile 30+1 BT Sınıfı oluşturdum. Ayrıca MEBBİS üzerinden "Okullar Hayat Olsun Modülü" içinde "Laboratuvar Bilgileri Ekranı" var oraya bir bakarsınız.

hocam okul idaresiyle aram iiyi de ilçe milli eğitim sıkıntılı biraz. insallah hallederim yoksa ilçe de gitmediğim okul kalmayacak.mebbisdeki yerede bir bakayım . tesekkrler

BBNET
Geri