S schule_04 Site Gezgini Mesajlar 89 3 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilişim haftası etkinlikleri kapsamında neler yapılabilir?Önerisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba. Bilişim haftası etkinlikleri kapsamında neler yapılabilir?Önerisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim
E eddielee Aktif Üye Mesajlar 253 3 Mayıs 2023 #2 pano, quizizz veya kahoot ile online bilgi yarışması yapılabilir hocam.
alibaba37 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 722 3 Mayıs 2023 #3 Ben Anneler Günü'nü de bağlayıp Scratch'da Kalem özelliğini kullanarak yada harflere animasyon vererek bir etkinlik yaptırmayı düşünüyorum...
Ben Anneler Günü'nü de bağlayıp Scratch'da Kalem özelliğini kullanarak yada harflere animasyon vererek bir etkinlik yaptırmayı düşünüyorum...
S schule_04 Site Gezgini Mesajlar 89 3 Mayıs 2023 #4 Teşekkür ederim.Quizizz 'den bilgi yarışması hazırlamaya karar verdim. Bir de pano hazırlayacağız.
müstağni Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 417 3 Mayıs 2023 #6 Hocam, EBA'daki öğretmen rehber kitabında bulunan afiş tarzı içerikler olabilir. (Siber Ortamda Dikkat Edilmesi Gerekenler, Dijital Ayak İzi, Zararlı Yazılımlar, İnternet Etiği vb.) Bu içerikler, https://kesfetprojesi.org/ sayfasında da var.
Hocam, EBA'daki öğretmen rehber kitabında bulunan afiş tarzı içerikler olabilir. (Siber Ortamda Dikkat Edilmesi Gerekenler, Dijital Ayak İzi, Zararlı Yazılımlar, İnternet Etiği vb.) Bu içerikler, https://kesfetprojesi.org/ sayfasında da var.
Olcay Büyükçapar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 348 4 Mayıs 2023 #8 En güzeli bilgi yarışması, öğrencilerin pek hoşuna gidiyor. Önceki postlardaki arkadaşların önerdiği Kahoot! on numero!
En güzeli bilgi yarışması, öğrencilerin pek hoşuna gidiyor. Önceki postlardaki arkadaşların önerdiği Kahoot! on numero!
S schule_04 Site Gezgini Mesajlar 89 4 Mayıs 2023 #9 Kahoot de ücretsiz üyelik en fazla 40 katılımcıya izin veriyor.O yüzden Quizizz'den hazırlıyorum yarışmayı.
Kahoot de ücretsiz üyelik en fazla 40 katılımcıya izin veriyor.O yüzden Quizizz'den hazırlıyorum yarışmayı.