Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliğine Bilişim Formatörlüğü dense ne oluyor.Sanki silikon vadisinde çalışıyosunuz.
21 saaten fazla derse girenlere Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliği görevlendirilmesi verilmez diyor ben asli görevimi yapıyorum zaten gerisi buda 3 gün için 2 gün 9+9=18 saat Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliği yapıyorum.egzersi yapan arkadaşlarda var yapmalıda.
"Formatörlük! yaptığınız saatlerde başka ek ders alamazsınız.
Devlet sizin o saatleriniz için ek ders ödüyor zaten.
Ayrıca egzersiz yapanlar var demişsiniz su-i misal emsal olmaz."
"Allah aşkına 2015te yegitekin fatih btr için yayınladığı yazıları bi okuyun.fatih btrye mesai saatleri içerisinde herhangi bir ek görev verilmez diyor" bu yeğitek yayınladığı yazılar yönetmeikten üstün mü.
o zaman nöbettende ücret vermesinler görev vermesinler.Yönetmelikte ben böyle bir ibare bulamadım.BT iken 6 saat deres yükü zorunluluğu vardı o zaman 18 saati haftaya dağıtıyorduk fakat Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliği durumuna geçilince durum değişti.planlamada biz formatör olduğumuz görevlendirildiğimiz okulda çalışma gün ve saatlerini okul iradesine veriyoruz.(18 saat çalışma) diğer günlerde de derse giriyoruz.Bunlar belki benim yorumum.Sonuç olarak yapılabilirmi yapılamaz mı.biz bir tür egzersiz gibi formatörlük yapıyoruz tıpkı onun gibi planlıyoruz.sorun ne.benim ekdersten köşeyi dönmemi mi istemiyor bazı arkadaşlar

)
yönetmelikle egitek bir birine uymuyor.yani neyse herkesin bir yorumu var herkese teşekkür ediyorum.Biri yorum yapmadan yapabilirsin şundan dolayı yapamazsın bundan dolayı diye net sade yazarsa anlayacağım.