bilgisi olan arkadaşlar yardım

Kodla Büyü

marvelous

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumda bt rehber öğretmeniyim. Mouse ve klavye eksiğimiz var. İdare para yok diyor. Sınıf kullanamaz hale gelmeye başladı. Öğrencilerden para toplasam yasal sorumluluğu nedir? Ayrıca eskiyen pc labları için yönetmelik ne diyor kim bakacak kim yenileyecek ? Labtaki pcleri başka yerde değerlendirelim diyor müdür konferans salonu vs.. mouse klavye almak yerine kasayı başka bir yerde değerlendirmek ne kadar doğru bir iş .. nedir durum bunla ilgili mevzuat toplasam mı para acaba ne dersiniz ?

Her şey okul idaresinde biter.. Ben okulda kullanılmak üzere bazı donanım parçaları almamız lazım dedim.. Sağolsun Müdürüm listeyi yap hocam dedi. 4 er adet fare, klavye, usb çoklayıcı ve usb bellek aldık..
Bi şekilde bu basit parçalar alınabilir. Lakin Fatih projesinden dolayı artık okullara bil. lab.ı kurulmuyor/yenilenmiyor.. Size tavsiyem Okul Aile Birlği ve zengin öğrenci velileriniz varsa iletişime geçip bil. lab.ınızı yenileyin.. Bil. Lab.ı varsa okulda işimiz-garantimiz var yoksa biz de yokuz.. Sevgilerimle..

Farenin klavyenin kaçı kaç kuruş. 4 liraya fare 10 liraya klavye satılıyor. 100 liralık al geç. Hem başının gözünün sadakası olur hemde kendi işin görünmüş olur.

Okulun kantini var mı? Kantin okul aile birliğine aktardığı paradan alsınlar işte.

Hiç birşey olmaz. Geçen sene ben 2000 TL civarı toplamıştım. Kablo kanal, fare yazıcı tabure klavye için.
Öğrencilere sebebini güzelce anlatır ve aldıklarının faturalarını saklarsan hiçbirşey olmaz.

Öğrenci olduğumuz yıllarda spor parası vb. gibi çok şeyden dolayı para toplanırdı. Öğrenci başına 10-20 TL gibi bir para toplasanız bile olur. Olmadı Veli toplantısında dile getirirsiniz ya da Okul Aile Birliği yardımıyla da ödenebilir.

Ben sene başında lab için eğitim ve öğretim tazminatından eksikleri tamamladım. Sonuçta derse ben giriyorum ve bnim rahat ders işleyebilmem için gerekli. fakat sınıflarda da eksikler vardı. Sınıf olarak para toplayın alın dedim. zaman zaman fare, klavye, vb istemeye gelen öğrenciler oluyor, vermiyorum. Sınıf olarak kendiniz para toplayın alın diyorum.

BBNET
Geri