bilgisayarlar kapanmakta kurtarıldı hatasıyla açılıyor

Kodla Büyü

dobra1979

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bilgisayarlar kapanmaktan kurtarıldı hatasıyla açılıyor ara sıra reset atıyolar acaba termal macundan kaynaklanabilir mi çünkü ramler harddiskler falan sağlam eminim yaniii

Merhaba; Bu problem çok yüksek ihtimal donanım değil, işletim sistemi kaynaklıdır. SP3 yükleyin ve cihazın updatelerini yapın muhtemel sorun kalmayacaktır. Uğraşırım derseniz de doğrudan format atın. Güncellelerini yapın güncel sürücüleri kurun. İyi çalışmalar.

pc lerde win 7 ultimate yüklü. Ekran kartı onboard anakart markasını hatırlamıyorum 2 GB ram takılı bugün termel macuna baktım bayaa bitik gibi geldi ama işlemci ısısı maksimum 48-50 lerde geziyor.

İşlemciden çok, sabit disk ve RAM'den şüphelenmek yerinde olacaktır. Küçük bir ihtimal güç kaynağından da olabilir.

yakuphan' Alıntı:
İşlemciden çok, sabit disk ve RAM'den şüphelenmek yerinde olacaktır. Küçük bir ihtimal güç kaynağından da olabilir.

Ram ve harddisklerde sorun yok kesin çıkarıp taktım normal çalışan bilgisayara sıkıntı yok ben termel macuna taktım nedense :)

arkadaşlar sorun işlemcideymiş işlemci değişecek hele diyom bütün denemeleri yaptım olmadı anakart veya işlemci kalmıştı o da işlemci çıktı işlemci değişecek

BBNET
Geri