- Mesajlar
- 389
merhaba arkadaşlar btu dersinde ilk dönem tincercad proğramı anlatılıyor 2.dönem hangi proğramı anlatacaz yine online platformmu kullanıyoruz
Hocam piyasada solidworks ve solidcam kullanılır eğer özel bir iş yapılmıyor ise. Biz yıllardır solid anlatiyoruzBen de bu sene anlatacağım ilk defa. Geçen senelerde anlatan hoca varsa bilgi verirse sevinirim. Fusion 360 lisans olayı laba kurması sıkıntı ilaç bulamadım.
Peki hocam şunu sormak isterim; öğrenciler kaldırabiliyormu bu programları?Hocam piyasada solidworks ve solidcam kullanılır eğer özel bir iş yapılmıyor ise. Biz yıllardır solid anlatiyoruz
Zor bir program değil zaten hocam. Teknik resim ile başlayıp 3d modelleme ile devam ediliyor çok da iyi ögreniyorlar. Ayrıca solid de teknik resimden 3d ye 3d den teknik resime dönüşümleri montaj ve çarpisma özellikleri de var. Okulumuzda atölye başına 1 3d yazicida öğrencilerin kullanımında bu yüzden daha hevesli çalışıp öğreniyorlar. 11. Sinfta oyun programlama için de 3d modelleme yi kullanıyorlar zaten.Peki hocam şunu sormak isterim; öğrenciler kaldırabiliyormu bu programları?
Çok teşekkürler hocamHocam piyasada solidworks ve solidcam kullanılır eğer özel bir iş yapılmıyor ise. Biz yıllardır solid anlatiyoruz
Uygulamanız Çöpe uygun değil ki sayın hocam. Keşke zümreye yazmasaydiniz.Biz zümre olarak şöyle bir karar aldık: Ofis programları dersi kaldırıldığı için çocuklar word excel bilmeden mezun oluyorlar. biz de btu dersinin ilk döneminde excel anlatıyoruz. 2. dönem ise tinkercad ile devam ediyoruz.