Bilgisayar sınıfı

Kodla Büyü

hakanharuny

Aktif Üye
Arkadaşlar benim okulum yeni bir okul ve bilgisayar sınıfı var ama içinde bilgisayar yok
Şimdi ben ne yapmalıyım bilgisayar sınıfı kurdurabilirmiyim?
Devlet artık bilgisayar sınıfı yaptırmıyor biliyorum vakıf aracılığıyla yaptıran arkadaşlar var mı
Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi
Şimdiden teşekkürler

İşin zor hocam. Biraz okul ve kurum gez, özellikle liselerde atıl durumda bir sürü 512 vee 1024 RAM'li kasalar ve CRT monitörler var.

Hocam dönüştürülen okulların bt sınıfları kapandı ilkokul olanlardan iste

otherm' Alıntı:
Hocam dönüştürülen okulların bt sınıfları kapandı ilkokul olanlardan iste

İlk önce ilkokulları gez bt sınıfını dağıtmamış hala bulursan ilgili bakanlık yazısı ile iste. okulun ilçeye yazacak okulumuzda bt sınıfı bulunmamaktadır bakanlığın ilgili yazı gereği .... okulundaki bt sınıfının kurumumuza devrini istiyoruz diye, ilgi olarak bakanlığın yazısını gösterirsiniz, sitede mevcut. Vermek zorundalar. Ama yerel imkanlarla taşınması diyor , yani tüm iş sana ve okul idarene kalıyor , kamyonet bulup taşıma labı diğer okuldan söküp okuluna kurman,

Biz de yeni bir binaya taşındık. Eski binamızda BT sınıfı yoktu. Yeni binada var ama içi boş. En yakın okulları gezdim. Ancak 1 tane bilgisayar biraraya getirebilirim. Bir de projeksiyonumuz var. Şimdilik 1 bilgisayarla ders yapmaya çalışıyorum. Ayrıca okulumuzun adı Vanda depremde vefat eden karıkoca öğretmenlerin ismi vverildi. Bu öğretmenlerin babası çalıştığım ilçede yaşıyor. İsimleri okulumuza verilince teşekkür mahiyetinde 5bin TL para verdi BT sınıfına bilgisayar almak için. Size de böyle bir kısmet çıkar inşaallah.

Bu arada herkesin Mevlid Kandilini tebrik ederim.

1- vergi dönemini kaçırmasaymışsınız iyi olurmuş, belki hala yolu vardır. eğer ki kar edip vergi veren velileriniz varsa bir kısmını okula verebilirler. onları ikna etmek gerekli biraz temkinlilerdir çünkü. vergi dairesinden yardım alabilirsiniz.

2- kamu kurum ve kuruluşlarına okuldan resmi yazı yazmak gerekli. aktarabilecekleri bilgisayar vardır ya da çıktıkça akıllarına gelirsiniz.

3- her şart altında bir şeyler yapmaya çalışmak lazım böylelikle velilerden de dönüş başlayacaktır. öğretmen arkadaşların evlerinden bile 4 bilgisayar topladığımızı biliyorum. yastık altındaki altın gibi her evde, her kurumda teknolojik bir şeyler vardır bu ülkede onlara ulaşmak için herkese haber salın söyleyin akıllarına gelin. esnaf veli her kim varsa

Ekli dosyalar

• bt araçlarınıza talibiz (2).jpg
    bt araçlarınıza talibiz (2).jpg
    182.5 KB · Görüntüleme: 778
BBNET
Geri