napacam bunlarla ben bilmiyorum. 

)) acil lazım ..
bizde sıkı tutuyoruz işi.ama boş bırakınca int sonuna kadar serbest tabi kötü sitelere girilmemesi şartı ile.Ama ne kadar uğraşırsan uğraş adamlar bi şekilde açık bulup girecekleri yere giriyorlar.ilter' Alıntı:Geçen senen msn nedeniyle öğrencilerden başım çok ağrıdı. Bu nedenlede msn e izin verip vermemek yerine msn nin çalışmasını tümüyle engelledim. Öğrenci msn kursa bile çalıştıramaz.. Bunun için gpedit.msc'den msn e erişimi engellemek yeterli. İnternet erişimini ise öğrenci yönetim programlarıyla istediğin zaman kapatıp açabilmek zaten mümkün...
ghost' Alıntı:hocam öyle bir program bilmiyorum...ama messenger nasıl yasaklanır anlatayım..
çalıştıra.... gpedit.msc yazın
sırasıyla yazarsam
gpedit.msc >>> Bilgisayar Yapılandırılması >> Yönetim Şablonları >>Windows bileşenleri >> Windows messenger >> Windows messenger çalıştırılmasın >> etkin...
bu işlemleri yaptığınızda messenger çalışmayacaktır.Ama istediğim zaman hepsini açıyım istediğimde hepsini kapatıyım gibi birşey duymadım..Belki netsuport programında vardır..
) üstelik öğrenci bunu kaldırmak istediğinde veya ayarlarını değiştirmek istediğinde parola soruyor. şimdi aklımda kalanlar bunlar daha bir sürü özelliği var. ee bu kadar anlattık programı vermezsek olmaz dimi
buyrunakahya' Alıntı:ghost' Alıntı:hocam öyle bir program bilmiyorum...ama messenger nasıl yasaklanır anlatayım..
çalıştıra.... gpedit.msc yazın
sırasıyla yazarsam
gpedit.msc >>> Bilgisayar Yapılandırılması >> Yönetim Şablonları >>Windows bileşenleri >> Windows messenger >> Windows messenger çalıştırılmasın >> etkin...
bu işlemleri yaptığınızda messenger çalışmayacaktır.Ama istediğim zaman hepsini açıyım istediğimde hepsini kapatıyım gibi birşey duymadım..Belki netsuport programında vardır..
Bu arada gpedit.msc komutunu çalıştırda denedim çalışmadı. Burada yazana benzer bir yöntem arıyorum.