Bilgisayar Desteği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan expvice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

expvice

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Ankara'nın Çankaya ilçesinin göbeğinde bir okulda iken, her türlü donanım olanağı altında yaklaşık 12 yıl çalıştım, ve norm fazlası olmam nedeniyle re'sen Ankara'nın Mamak ilçesinde Ankara il sınırında bir ortaokula atandım.Bugün okula gittiğimde BT sınıfının olmadığı şokunu yaşadım.

Kısacası yakınmaktan,başkentte böyle bir okulun bulunmasından ya da benzeri nedenlerden çok icraate başlamak istiyorum. Değerli meslektaşlarım, okulllarınızda kayıt dışı çalışan minimum celeron işlemcisi 1 gb ram i olan faresi klavyesi çalışır bilgisayarlara ihtiyacım var. Mutlaka okullarınızın depolarında bilgisayar vardır.Kayıt dışı olan , velilerinizden gelen mutlaka vardır.
Eğer bu durumdaki bilgisayarlarınızı bana iletmenizi rica ediyorum. Okulum 1500 öğrencili bir ortaokul, ve sizin de katkınızla bilgi dağarcıklarını artıracaklar.

Bu şekilde 20 bilgisayar toplama hedefindeyim, ilk adımı kendi evimdeki bilgisayarı kullanarak atacağım.

Geriye 19 bilgisayar kaldı.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

dostum odtü ye git oranın satın alması ıle konus mutlaka sana set halınde bılgısayar cıkar ben aldım hemde ankara calısmadıgım halde
bu arada server falan cıkarsa 2 tane al bırını ben alırım
adamlar hıcbır seyden anlamıyorlar atıl halde bılgısayarlar duruyor sadece onları sana teslım ettıklerını ve tıfe gırdıgını gosterecen yetıryor

versace' Alıntı:
dostum odtü ye git oranın satın alması ıle konus mutlaka sana set halınde bılgısayar cıkar ben aldım hemde ankara calısmadıgım halde
bu arada server falan cıkarsa 2 tane al bırını ben alırım
adamlar hıcbır seyden anlamıyorlar atıl halde bılgısayarlar duruyor sadece onları sana teslım ettıklerını ve tıfe gırdıgını gosterecen yetıryor
ODTÜ parlak bir fikir, denenebilir.

odtü ile görüştüm, bi sürü procedurü varmış ve sırada bekleyen onca okul varmış,. Ama odtü için yine de okul idaremizden dilekçe ile talepte bulunacağız. acil diğer çözüm yolları için fikirlerinizi bekliyorum

BBNET
Geri