H hhhh Aktif Üye Mesajlar 177 2 Mart 2012 #1 arkadaşlar bilgisayar kendi kendini resetliyor açılmadan, ramleri çıkartıp taktım olmadı değiştirdim ... remden değil başlangıç cd siyle bile açılmıyo..setup için F2 yazıyo sonra baştan başlıyo, sorun ne olabilir?
arkadaşlar bilgisayar kendi kendini resetliyor açılmadan, ramleri çıkartıp taktım olmadı değiştirdim ... remden değil başlangıç cd siyle bile açılmıyo..setup için F2 yazıyo sonra baştan başlıyo, sorun ne olabilir?
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,931 2 Mart 2012 #2 sabit diski söküp cd den açmayı deneyin açılacak mı test edin :wink:
samsunlu Aktif Üye Mesajlar 135 2 Mart 2012 #3 işlemci de sorun olabilir fun ın çalışıp çalışmadığını kontrol edin
H hhhh Aktif Üye Mesajlar 177 2 Mart 2012 #4 fun çalışıyor harddiski çıkarıp da denedim yine açılmıyor... anlamadım ne olduğunu
samsunlu Aktif Üye Mesajlar 135 2 Mart 2012 #5 sürekli resart atması power dan da kaynaklanıyor olabilir çalışan bir bilgisayarın powerını takın bir de
sürekli resart atması power dan da kaynaklanıyor olabilir çalışan bir bilgisayarın powerını takın bir de