fahrican' Alıntı:Hocam arkadaşınız tanıdığı az sayıda BT öğretmeni için kendince yorumda bulunmuş. Bizimle aynı yaş grubundaki yurdum insanı ve diğer branş öğretmenlerinin durumu ne ise bizimki de ondan farklı değil. Yaş ortalaması oldukça genç bir zümre olduğumuz için bu tip yorumlarda bulunuyorlar.
Tanıdığım arkadaşlarımı düşününce boy ortalamamız yeni nesil olarak hiç de kısa değil ben de 1,80 e 80 im. Saçlar şimdilik yerinde, gözler kahverengi henüz gözlük de kullanmıyorum.
Tanıdıklarım üzerinden kız çocuk olayının istatistiğini çıkarmaya çalıştım. Bizim zümrede çok sayıda bekar var. Evlilerin de bazıları henüz anne baba değil ya da 1 çocuğu var. 1 çocuğu olanların çoğunun kızı var.
only61' Alıntı:Geçen bi arkadaş siz bilgisayar öğretmenleri ya kel ya gözlüklü ya da kısa boylu oluyorsunuz dedi...
bi de bilgisayardan dolayı erkek kromozomu azalıyormuş bilgisayarcıların genellikle kızı olurmuş...
test yapalım mı? çoklu seçim yapabilirsiniz...
Erkek kromozomu azalıyormuş ne demek ya. Tam saçmalık. Üretkenlik azalabilir de, erkek kromozom azalıyor demek tam bi cahilin söyleyeceği laf.only61' Alıntı:Geçen bi arkadaş siz bilgisayar öğretmenleri ya kel ya gözlüklü ya da kısa boylu oluyorsunuz dedi...
bi de bilgisayardan dolayı erkek kromozomu azalıyormuş bilgisayarcıların genellikle kızı olurmuş...
Erkek kromozomu azalıyormuş oyy sesli güldüm hocam allah senden razı olsun.only61' Alıntı:Geçen bi arkadaş siz bilgisayar öğretmenleri ya kel ya gözlüklü ya da kısa boylu oluyorsunuz dedi...
only61' Alıntı:bi de bilgisayardan dolayı erkek kromozomu azalıyormuş bilgisayarcıların genellikle kızı olurmuş...
bilgisavar_38' Alıntı:Öncelikle Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık, sıhat, huzur versin inşallah.
Benimde 2 aylık bir oğlum var. Bu arada ilk cocuğumuz.
Teknoloji ile kız alakasına bir yorum getirebilirim sanırım. Ancak tamamen benim düşüncem ve hiç bir doğruluk iddaam yok!
"Çocuklar cinsiyetleri için gerekli kromozomları anne ve babadan alırlar. Anne her zaman X kromozomu verir. Babadan gelen kromozom cinsiyeti belirler. Eğer babadan X kromozomu gelirse çocuk XX yani kız olur, babadan Y kromozomu gelirse XY yani erkek olur.
Teknoloji geliştikçe en çok erkekleri etkilediğini düşünürsek baba Y kromozomunu veremeyeceğinden çocuk XX yani kız olacaktır. ( Tabii bütün bu anlattıklarımın dışında Rabbim ne dilerse o olur.)"
ist_koord' Alıntı:Erkek kromozomu azalıyormuş oyy sesli güldüm hocam allah senden razı olsun.only61' Alıntı:Geçen bi arkadaş siz bilgisayar öğretmenleri ya kel ya gözlüklü ya da kısa boylu oluyorsunuz dedi...
Arkadaşın hakikaten erkeklik kromozomu azalıyormuş dediyse ilk etapta lise biyoloji 1'den başlatalım arkadaşınızı
Oyy oyy akşam akşam sağolasın hocam yahu.
only61' Alıntı:ist_koord' Alıntı:Erkek kromozomu azalıyormuş oyy sesli güldüm hocam allah senden razı olsun.only61' Alıntı:Geçen bi arkadaş siz bilgisayar öğretmenleri ya kel ya gözlüklü ya da kısa boylu oluyorsunuz dedi...
Arkadaşın hakikaten erkeklik kromozomu azalıyormuş dediyse ilk etapta lise biyoloji 1'den başlatalım arkadaşınızı
Oyy oyy akşam akşam sağolasın hocam yahu.uhaha: radyasyondan diye düşünmüştür
bilgisavar_38' Alıntı:Öncelikle Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık, sıhat, huzur versin inşallah.
Benimde 2 aylık bir oğlum var. Bu arada ilk cocuğumuz.
Teknoloji ile kız alakasına bir yorum getirebilirim sanırım. Ancak tamamen benim düşüncem ve hiç bir doğruluk iddaam yok!
"Çocuklar cinsiyetleri için gerekli kromozomları anne ve babadan alırlar. Anne her zaman X kromozomu verir. Babadan gelen kromozom cinsiyeti belirler. Eğer babadan X kromozomu gelirse çocuk XX yani kız olur, babadan Y kromozomu gelirse XY yani erkek olur.
Teknoloji geliştikçe en çok erkekleri etkilediğini düşünürsek baba Y kromozomunu veremeyeceğinden çocuk XX yani kız olacaktır. ( Tabii bütün bu anlattıklarımın dışında Rabbim ne dilerse o olur.)"
tayinci42' Alıntı:%3 kel
%19 saçlı
???
%78'inde perukmu var arkadaş.
Onu diyenin beyin hücrelerini didikleyeyim ben. İnekte de aynı hücreler var ama en azından o bir işe yarıyor.only61' Alıntı:Geçen bi arkadaş siz bilgisayar öğretmenleri ya kel ya gözlüklü ya da kısa boylu oluyorsunuz dedi...