alideniz2000' Alıntı:onu bile beceremeyen bir MEB var ortada.eeeee' Alıntı:haklısınız hocam..aa yine de korku var işte bizde...öğretmenlikten teknik servisciliğine geçmiş sayılırız şu an
formatörlük neden valilik onayı, görevlendirmesi ile yapılıyor hiç düşündünüz mü?
çünkü siz öğretmensiniz.
alanınız dışında iş yaptığınız için,
bunu bir kılıfa sokamadıkları için bu görevlendirmeler.
çünkü bir şeyi unutuyorsunuz.
öğretmensiniz.
alideniz2000' Alıntı:onu bile beceremeyen bir MEB var ortada.eeeee' Alıntı:haklısınız hocam..aa yine de korku var işte bizde...öğretmenlikten teknik servisciliğine geçmiş sayılırız şu an
formatörlük neden valilik onayı, görevlendirmesi ile yapılıyor hiç düşündünüz mü?
çünkü siz öğretmensiniz.
alanınız dışında iş yaptığınız için,
bunu bir kılıfa sokamadıkları için bu görevlendirmeler.
çünkü bir şeyi unutuyorsunuz.
öğretmensiniz.
alideniz2000' Alıntı:Formatörlük ve Bilgisayar derslerinin durumu ile ilgili
En kötü ihtimal ek ders alınmaz, çeşitli adlarla görevlendirme yaparlar.
hukuk mu? sizinde dönüp bi türkiye geçmişini kontrol etmenizi öneririm. o değiştirilemez dediğiniz kararnamede kendimden örnek verdim ve aynen değiştiğini söyledim. kelime oyunu yaparak değiştiren neler yapar. o hukuk diye güvendiğiniz dağlara kar yağmasın sonra. bakınız, thy de grev yapan işçiler...alideniz2000' Alıntı:özlük hakları konusunda biraz araştırma yapmanı öneririm.hayalcisuat' Alıntı:alideniz2000 hocam yanılıyorsunuz. sizin mantık eskide kaldı. yani kararname falan hikaye artık. adamlar bi gecede anayasa değiştiriyolar. kararnamelerimi değiştirmeyecekler. (hatta değiştirdiler bile, örneğin ben bilgisayar öğretmeni olarak atandım, 2 yıl sonra bilişim teknolojileri diye değiştirdiler) bence sizin duruş çok tehlikeli. tekel işçileri geldi gözümün önüne. bize bişey olmaz demeyin... adamların sloganları "hayaldi, gerçek oldu" varın gerisini siz düşünün...
tamamen hukuksuzluğun olabileceğini iddia ediyorsun.
atama kararnamesi değiştirilemez.
alideniz2000' Alıntı:mevzu başka yerlere gidiyor.
ama sana bir cevap vereceğim.
aha şuraya yazıyorum.
THY'den atılan işçiler geri dönecek.
THY'deki grev yasağı da kaldırılacak.
iç hukuk biterse dış hukuk başlar.
aha buraya yazdım.
THY'deki hukuksuzluk iptal olacak.
haberlerde dinlediğinde ali demişti dersin.