Bilgisayar Öğretmenlerinin Gereksiz Hezeyanları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bbbbb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bbbbb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
haklısınız hocam..aa yine de korku var işte bizde...öğretmenlikten teknik servisciliğine geçmiş sayılırız şu an

bu süreçte biz yıpranıyoruz.
okul okul sürünen norm fazlası olan biz olduğumuz için olabilir mi?
okulda huzursuz olunca tüm zamanların huzursuz oluyo..
bence gereksiz değil. meb bizi ne yapacak, mutlaka bişey yapacak ama hakkımızı gözeterek mi yapacak.

:+1: :+1: :+1:
alideniz2000' Alıntı:
eeeee' Alıntı:
haklısınız hocam..aa yine de korku var işte bizde...öğretmenlikten teknik servisciliğine geçmiş sayılırız şu an
onu bile beceremeyen bir MEB var ortada.
formatörlük neden valilik onayı, görevlendirmesi ile yapılıyor hiç düşündünüz mü?
çünkü siz öğretmensiniz.
alanınız dışında iş yaptığınız için,
bunu bir kılıfa sokamadıkları için bu görevlendirmeler.
çünkü bir şeyi unutuyorsunuz.
öğretmensiniz.

Re'sen atanan arkadaşlar da hezeyan görüyor değil mi?
Veya ek ders alamayan arkadaşlar da.
Veya ek ders almak için formatörlüğü kabullenmek zorunda kalanlar da.
Bu sene formatörlül olur mu olmaz mı, görevlendirilir miyim, görevlendirilmez miyim diyen de.
Düzeni kurmuş, evini barkını tutmuş, yaşarken birden norm fazlası olup bilmem ne köyünde bilgisayarı olmayan okuldan norm göstermiş bir idarecinin okuluna atanan da hezeyan yaşıyor öyle mi?

Bence asıl sizin yazınız kraldan çok kralcı olmuş.

alideniz2000' Alıntı:
eeeee' Alıntı:
onu bile beceremeyen bir MEB var ortada.
formatörlük neden valilik onayı, görevlendirmesi ile yapılıyor hiç düşündünüz mü?
çünkü siz öğretmensiniz.
alanınız dışında iş yaptığınız için,
bunu bir kılıfa sokamadıkları için bu görevlendirmeler.
çünkü bir şeyi unutuyorsunuz.
öğretmensiniz.

:+1: :+1:

Daha dün tekel işçileri ortadayken neden bahsediyorsunuz Allah aşkına... 2 gün medyada dillendirmeye bakar sizi işten etmeleri... Yoksa siz halen bu ülkede adalet olduğunu mu sanıyorsunuz? (Bakınız; kozmik odaların arandığı günlerdeki söyleme ve ardından mit için geliştirilen söyleme)

Ben bu ülkede (işim, sağlığım ve özgürlüğümle) kalkılan her yeni güne şükürcü oldum artık... "İki dudak arasındaki demokrasicilik sistemi"nde sizin tespitlerinizle beklemek çok akılcı gelmiyor bana...

Zaman zaman ufak tefek durumların abartıldığı oluyor fakat @aliakdeniz hocam dediklerinize ancak yılanın hala ısırmadığı kişiler ve branşı bt olmayanlar katılabilir, zira eğer bt öğretmeni olmasa idim şu an mesleki olarak sorunum çok daha az olurdu.

Bakın kendiniz söylemişsiniz.
alideniz2000' Alıntı:
Formatörlük ve Bilgisayar derslerinin durumu ile ilgili
En kötü ihtimal ek ders alınmaz, çeşitli adlarla görevlendirme yaparlar.

Bunun ne anlama geldiğini ve sırf bu yüzden ne eziyetler yapıldığını sizlerinde biliyor olduğunuzu varsayıyorum.

Askerden yeni geldim.. Dersim olmadığı ve formatör öğretmen olmadığım için müdür bana dedi ki norm fazlasısın hocam... Bende biliyorum hocam dedim Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin çoğu bu durumda dedim...

Ve hiç takmadım ben mi düşüneyim kafama takayımda yıpratayım kendimi...
Anladım ki ne kadar kafamıza taksakda dile getirsekte bunlar kendi bildiklerini okuyorlar...
Başkalarının dedikleri doğru bile olsa kendi doğrularıyla birlikte oluyorlar...

Rahat olun zümrelerim onlar düşünsün artık...
Lanet olsun hepsinede...

alideniz2000 hocam yanılıyorsunuz. sizin mantık eskide kaldı. yani kararname falan hikaye artık. adamlar bi gecede anayasa değiştiriyolar. kararnamelerimi değiştirmeyecekler. (hatta değiştirdiler bile, örneğin ben bilgisayar öğretmeni olarak atandım, 2 yıl sonra bilişim teknolojileri diye değiştirdiler) bence sizin duruş çok tehlikeli. tekel işçileri geldi gözümün önüne. bize bişey olmaz demeyin... adamların sloganları "hayaldi, gerçek oldu" varın gerisini siz düşünün...

alideniz2000' Alıntı:
hayalcisuat' Alıntı:
alideniz2000 hocam yanılıyorsunuz. sizin mantık eskide kaldı. yani kararname falan hikaye artık. adamlar bi gecede anayasa değiştiriyolar. kararnamelerimi değiştirmeyecekler. (hatta değiştirdiler bile, örneğin ben bilgisayar öğretmeni olarak atandım, 2 yıl sonra bilişim teknolojileri diye değiştirdiler) bence sizin duruş çok tehlikeli. tekel işçileri geldi gözümün önüne. bize bişey olmaz demeyin... adamların sloganları "hayaldi, gerçek oldu" varın gerisini siz düşünün...
özlük hakları konusunda biraz araştırma yapmanı öneririm.
tamamen hukuksuzluğun olabileceğini iddia ediyorsun.
atama kararnamesi değiştirilemez.
hukuk mu? sizinde dönüp bi türkiye geçmişini kontrol etmenizi öneririm. o değiştirilemez dediğiniz kararnamede kendimden örnek verdim ve aynen değiştiğini söyledim. kelime oyunu yaparak değiştiren neler yapar. o hukuk diye güvendiğiniz dağlara kar yağmasın sonra. bakınız, thy de grev yapan işçiler...

alideniz2000' Alıntı:
mevzu başka yerlere gidiyor.
ama sana bir cevap vereceğim.
aha şuraya yazıyorum.
THY'den atılan işçiler geri dönecek.
THY'deki grev yasağı da kaldırılacak.
iç hukuk biterse dış hukuk başlar.

aha buraya yazdım.
THY'deki hukuksuzluk iptal olacak.
haberlerde dinlediğinde ali demişti dersin.
:) inş. diyelim o zaman... bunlar olmazsa ne diycem peki?

BBNET
Geri