Bilgisayarımı kullananları izlemek istiyorum?

Kodla Büyü

tcoalngsau

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar ben okulda yokken Ana makinada neler yapıldığını izlemek istiyorum.Elimde spector pro 2006 prog. var fakat kurduğumda bilgisayar açılmıyor sanırım sorunlu bende ki prog.

Elinde bu program veya benzeri olan varsa benimle paylaşabilir mi? tşkler

Keylogger programını kullnabilirsin hocam. elimde yok ama nette mevcut. bi aralar kullanmıştım. gayet başarılı.
her 10 sn de bir ekranın resmini çekiyor. böylelikle kim nerelere girmiş görsel olarak görebilirsin.
klavyeden basılan her tuşu kaydediyor.
girilen sayfaların adreslerini kaydediyor.
bunun gibi daha birçok özelliğe sahip.
ve kesinlikle bilgisayarda göremiyorsun bu programı. sen söylemediğin sürece kimse anlamaz yani.

bu arada inşallah kendi bilgisayarın için kullanırsın. başkasına ait bilgisayarlarda kullanmak suçtur. beni de vebal altında bırakma lütfen...

SpectorPro kullandım. bilgisayarda hangi programda ne yapıldıysa hepsini gösteriyor.

siz yokken kim kullanıyorki öğretmenler mi, eğer öyleyse yaptığınız davranış doğru değil

sisss' Alıntı:
siz yokken kim kullanıyorki öğretmenler mi, eğer öyleyse yaptığınız davranış doğru değil

peki o pc den yasal olmayan bir iş yapılırsa kimin başı yanar? benim.. bende kendimi bi şekilde düşünüyorum hocam..Başka pc var benim pc den girmesin o zaman

alfa-turk' Alıntı:
SpectorPro kullandım. bilgisayarda hangi programda ne yapıldıysa hepsini gösteriyor.

bende eski okulumda kullanıyordum güzel program.Eski okulda kaldı program ve çalışan sector bulamadım hala..varsa pm alabilir miyim hocam

sehzade84' Alıntı:
Keylogger programını kullnabilirsin hocam. elimde yok ama nette mevcut. bi aralar kullanmıştım. gayet başarılı.
her 10 sn de bir ekranın resmini çekiyor. böylelikle kim nerelere girmiş görsel olarak görebilirsin.
ve kesinlikle bilgisayarda göremiyorsun bu programı. sen söylemediğin sürece kimse anlamaz yani.

bu arada inşallah kendi bilgisayarın için kullanırsın. başkasına ait bilgisayarlarda kullanmak suçtur. beni de vebal altında bırakma lütfen...

hocam merak etmeyin kendi bilg. kurucam.. ben sadece sorunsuz ve çalışan program arıyorum.

tcoalngsau' Alıntı:
sehzade84' Alıntı:

hocam merak etmeyin kendi bilg. kurucam.. ben sadece sorunsuz ve çalışan program arıyorum.

ben kullandım gayet başarılı bir program hocam. resimlerler de kanıtlamış olursunuz.

tcoalngsau' Alıntı:
arkadaşlar ben okulda yokken Ana makinada neler yapıldığını izlemek istiyorum.Elimde spector pro 2006 prog. var fakat kurduğumda bilgisayar açılmıyor sanırım sorunlu bende ki prog.

hocam spectorun yeni versiyonları win7 de çalışmıyor. kurunca işletim sistemi açılmıyor daha eski bir versiyonunu kullanırsanız sorunsuz çalışır. ben sorumda daha önce paylaşmıştım

Şu an okuldayım hotfileden indiremiyorum ama sadecegir.com içinde bir arama yap. Çıkacak sonuçlardan 3-5 tanesini indir ve dene. Win 7 ile uyumlu çalışan bir tane vardı o sonuçlarda. Şuan yanımda değil ismini de hatırlamıyorum. Denerken deep freezeli bir bilgisayar kullan. Her kurulumdan sonra hoşuna gitmezse yeniden başlat bilgisayarı. Kurulum esnasında antivirüsü devre dışı bırak.

çalışan versiyonunu özelden gönderdim hocam. win7 de kullanabilirsiniz

papakaa' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:

hocam spectorun yeni versiyonları win7 de çalışmıyor. kurunca işletim sistemi açılmıyor daha eski bir versiyonunu kullanırsanız sorunsuz çalışır. ben sorumda daha önce paylaşmıştım

gündüz 2009 versiyonunu indirdim ve kurdum bilgisayar açıldı fakat seriali kabul etmedi.sanırım bu yüzden kayıt yapmıyor.yani sonuç oalrak yine çalışmayanı denk geldi

muallimim' Alıntı:
Şu an okuldayım hotfileden indiremiyorum ama sadecegir.com içinde bir arama yap. Çıkacak sonuçlardan 3-5 tanesini indir ve dene. Win 7 ile uyumlu çalışan bir tane vardı o sonuçlarda. Şuan yanımda değil ismini de hatırlamıyorum. Denerken deep freezeli bir bilgisayar kullan. Her kurulumdan sonra hoşuna gitmezse yeniden başlat bilgisayarı. Kurulum esnasında antivirüsü devre dışı bırak.

bir arkadaş okuldan hotfile ile dosya indirmek için bir site ismi vermişti sizede öneririm o siteyi kullanın çok büyük kolaylık ;)

deepfreze ile kullanın demişsinizde programı kurduktan sonra yeniden başlatmak gerek yoksa çalışmıyor..mecburen deepfreze kapıyorum..büyük risk aslında ama artık bi şekilde bu işi çözmem gerek.Eğer bulursam buradan paylaşıcam sağlam programı

BBNET
Geri