E egebt Site Gezgini Mesajlar 45 2 Mart 2023 #1 Bilgisayarı açınca böyle bir görüntü geliyor. Bu ne demek arkadaşlar? İşletim sistemi mi yok bilgisayarın, sıfırdan kurulum mu yapmam gerekiyor? Ekli dosyalar 20230302_181902.jpg 230.7 KB · Görüntüleme: 429
Bilgisayarı açınca böyle bir görüntü geliyor. Bu ne demek arkadaşlar? İşletim sistemi mi yok bilgisayarın, sıfırdan kurulum mu yapmam gerekiyor?
C coderfree Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 465 2 Mart 2023 #2 freedos gibi görünüyor hocam. Sıfırdan işletim sistemi kursan iyi olur bence.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,988 2 Mart 2023 #3 Burada çözüm verilmiş: [ÇÖZÜLDÜ] Başlangıçta EFI Shell - startup.nsh hatası (Acer A514-52G) | DonanımHaber Forum Merhabalar, Acer A514-52G model laptopumda bir saat evvel Windows Update ile BIOS güncellemesi gerçekleşti, InsydeH2O’nun BIOS yazılımı 1.12 sür mobile.donanimhaber.com
Burada çözüm verilmiş: [ÇÖZÜLDÜ] Başlangıçta EFI Shell - startup.nsh hatası (Acer A514-52G) | DonanımHaber Forum Merhabalar, Acer A514-52G model laptopumda bir saat evvel Windows Update ile BIOS güncellemesi gerçekleşti, InsydeH2O’nun BIOS yazılımı 1.12 sür mobile.donanimhaber.com
hiboz Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,256 2 Mart 2023 #4 Bios a girip boot sıralamasında ssd veya hdd yi 1. sıraya çıkarın. shell yazanı en sona taşıyın. Düzelir.
Bios a girip boot sıralamasında ssd veya hdd yi 1. sıraya çıkarın. shell yazanı en sona taşıyın. Düzelir.
E egebt Site Gezgini Mesajlar 45 5 Mart 2023 #5 Arkadaşlar öneriler için teşekkürler. Sanırım bilgisayar freedos imiş. Acaba elinde uefi destekli windows 10 olan var mı?
Arkadaşlar öneriler için teşekkürler. Sanırım bilgisayar freedos imiş. Acaba elinde uefi destekli windows 10 olan var mı?
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,688 5 Mart 2023 #6 egebt' Alıntı: Arkadaşlar öneriler için teşekkürler. Sanırım bilgisayar freedos imiş. Acaba elinde uefi destekli windows 10 olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
egebt' Alıntı: Arkadaşlar öneriler için teşekkürler. Sanırım bilgisayar freedos imiş. Acaba elinde uefi destekli windows 10 olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir