eğer yeterli sayıda bilgisayarınız ( Cep telefonuda olur ) varsa bu söylediklerinize en uygun olanı kahoot hocam. 40 öğrenci sınırı var yalnız, soruları test ya da D/Y şeklinde sorabilirsiniz anlalık geri bildirim ve sıralamayı öğrencilere gösteriyor.Merhaba arkadaşlar. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında BT sınıfında çocuklara bilgi yarışması yapacağız. Önereceğiniz programlar var mı ? Öğrenci soruları çözdükten sonra anlık sıralaması vs değişen, en sonunda birinci, ikinciyi falan gösteren
kahoot ile meb hattında sorun yaşamıyor musunuz. Sorular yansıyor seçeneklerdeki ifadeler gözükmüyor biz deeğer yeterli sayıda bilgisayarınız ( Cep telefonuda olur ) varsa bu söylediklerinize en uygun olanı kahoot hocam. 40 öğrenci sınırı var yalnız, soruları test ya da D/Y şeklinde sorabilirsiniz anlalık geri bildirim ve sıralamayı öğrencilere gösteriyor.
Sorun yaşamıyoruz hocam ayarlardan soruları ve cevapları göster e tık atınkahoot ile meb hattında sorun yaşamıyor musunuz. Sorular yansıyor seçeneklerdeki ifadeler gözükmüyor biz de
Evet hocam denedim ama öğrenci birinci soruyu çözdükten sonra ikinci soruya kendisi otomatik geçemiyor. Acaba yarışmanın mantığında mı yok bueğer yeterli sayıda bilgisayarınız ( Cep telefonuda olur ) varsa bu söylediklerinize en uygun olanı kahoot hocam. 40 öğrenci sınırı var yalnız, soruları test ya da D/Y şeklinde sorabilirsiniz anlalık geri bildirim ve sıralamayı öğrencilere gösteriyor.
Otomatik geçmez kahoot ta. Herkes cevap verir yönetici sonraki soruya geçer. Otomatik ayarı varsa da hiç bakmadım. O arada geyik oluyor güzel vakit geçiyor.Evet hocam denedim ama öğrenci birinci soruyu çözdükten sonra ikinci soruya kendisi otomatik geçemiyor. Acaba yarışmanın mantığında mı yok bu
Evet hocam denedim ama öğrenci birinci soruyu çözdükten sonra ikinci soruya kendisi otomatik geçemiyor. Acaba yarışmanın mantığında mı yok bu