Bilgi Yarışması

Kodla Büyü

teraneci

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında BT sınıfında çocuklara bilgi yarışması yapacağız. Önereceğiniz programlar var mı ? Öğrenci soruları çözdükten sonra anlık sıralaması vs değişen, en sonunda birinci, ikinciyi falan gösteren

Merhaba arkadaşlar. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında BT sınıfında çocuklara bilgi yarışması yapacağız. Önereceğiniz programlar var mı ? Öğrenci soruları çözdükten sonra anlık sıralaması vs değişen, en sonunda birinci, ikinciyi falan gösteren
eğer yeterli sayıda bilgisayarınız ( Cep telefonuda olur ) varsa bu söylediklerinize en uygun olanı kahoot hocam. 40 öğrenci sınırı var yalnız, soruları test ya da D/Y şeklinde sorabilirsiniz anlalık geri bildirim ve sıralamayı öğrencilere gösteriyor.

eğer yeterli sayıda bilgisayarınız ( Cep telefonuda olur ) varsa bu söylediklerinize en uygun olanı kahoot hocam. 40 öğrenci sınırı var yalnız, soruları test ya da D/Y şeklinde sorabilirsiniz anlalık geri bildirim ve sıralamayı öğrencilere gösteriyor.
kahoot ile meb hattında sorun yaşamıyor musunuz. Sorular yansıyor seçeneklerdeki ifadeler gözükmüyor biz de

Evet hocam denedim ama öğrenci birinci soruyu çözdükten sonra ikinci soruya kendisi otomatik geçemiyor. Acaba yarışmanın mantığında mı yok bu

Evet hocam denedim ama öğrenci birinci soruyu çözdükten sonra ikinci soruya kendisi otomatik geçemiyor. Acaba yarışmanın mantığında mı yok bu
Otomatik geçmez kahoot ta. Herkes cevap verir yönetici sonraki soruya geçer. Otomatik ayarı varsa da hiç bakmadım. O arada geyik oluyor güzel vakit geçiyor.

Eğer cevap versin otomatik devam etsin derseniz quizizz kullanabilirsiniz. soruları karışık getirir kişi bazında.

Ayarlarda otomatik geçiş var hocam. Otomatik oynat derseniz tüm öğrenciler cevapladiktan sonra diğer soruya geçer

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-02-16-30-00-174_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-02-16-30-00-174_com.android.chrome.webp
    21.2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2025-06-02-16-29-55-678_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-02-16-29-55-678_com.android.chrome.webp
    36.5 KB · Görüntüleme: 45
5. Sınıflar için 20 soruluk yarışma hazırlamıştım. Bizim çocuklar çok eğlendiler. Sınıf elemelerini buradan yapıyoruz. Etkinlik haftasında Konferans salonunda tüm sınıfların yarışması olacak.

BBNET
Geri