Bilgi Yarışmaları İçin Geri Sayım Aracı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zizu_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Zizu_

Süper Üye
Süper Üye
Actions Script 3 te hazırladığım geri sayım aracı.

İstediğiniz süreyi ayarlayabiliyorsunuz.

İsterseniz klasör içindeki deneme isimli dosyayı değiştirip farklı bir ses kullanabilirsiniz.Güle güle kullanın.

(.fla ektedir)

Yalnız aracın bir eksisi sesi manuel olarak siz çalıyorsunuz. Onu da ayarlayınca koyarım.

Ekli dosyalar

• geri_sayim.jpg
    geri_sayim.jpg
    53.6 KB · Görüntüleme: 2,462
  • geri_sayım.rar
    geri_sayım.rar
    117.9 KB · Görüntüleme: 855
fla dosyası neden çalışmıyor.bende flash cs3 var. belirtilen dosya biçimi hatası veriyor. eline sağlık teşekkür edrim.

Zizu_' Alıntı:
action script 3 ile yaptım hocam. as3 varmı cs3 te

Yok mu?

Artık bu karmaşaya bir son vermek lazım.

Action Script 2.0- 3.0 ile Flashın CS sürümlerinin 3'ü, 4'ü çok karıştırılır oldu.

AS3.0 CS3 sürümünde de vardır, CS4 te de.
Aynı şekilde AS2.0 da her iki sürümdede mevcuttur. Başlangıçta seçeceğiniz (yada yayınlama ayarlarından) AS sürümüne göre flash programının componentleride değişiklik göstermektedir.

Özetle;
CS3-4 flash programının versiyonunu, AS2-3 ise kodlamada kullandığınız dili ifade etmektedir.

Çalışma için teşekkürler...

ebf' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:
action script 3 ile yaptım hocam. as3 varmı cs3 te

Yok mu?

Artık bu karmaşaya bir son vermek lazım.

Action Script 2.0- 3.0 ile Flashın CS sürümlerinin 3'ü, 4'ü çok karıştırılır oldu.

AS3.0 CS3 sürümünde de vardır, CS4 te de.
Aynı şekilde AS2.0 da her iki sürümdede mevcuttur. Başlangıçta seçeceğiniz (yada yayınlama ayarlarından) AS sürümüne göre flash programının componentleride değişiklik göstermektedir.

Özetle;
CS3-4 flash programının versiyonunu, AS2-3 ise kodlamada kullandığınız dili ifade etmektedir.

Çalışma için teşekkürler...

Bir karmaşıklık yok hocam merak etme :wink: Var mı diye sorarken gerçekten sordum. ha sana sormadım bu arada... yakınmana gerek yok
Uzun zamandır Cs4 kullandığım için Cs3 te nasıl bir karşılama ekranı geldiği aklıma gelmedi sadece.
Karıştırsak bu kodların içine hiç girmezdik, sen rahat ol , bilgilerin için sağol bu arada genel kültür oldu benim için :wink:

BBNET
Geri