Beyaz eşya ne önerirsiniz dostlarım ?

Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Allah nasip ederse 1 ay sonra düğünüm var. Beyaz eşya konusunda hangi markaları önerirsiniz ? çok kararsız kaldık ...

Re: Ynt: Beyaz eşya ne önerirsiniz dostlarım ?

Hesaplı istersen
Buzdolabı hotpoint ariston imitation inox..dijital ..2binden aşağıdır uzun yıllar işini görür.
Çamaşır makinası da aynı marka dijital 9 kg 1000 tl civarı olmalı
Bulaşıkta arçelik mekanik ucuz birşey al 20 yıl kullan.

Hocam 10 yıllık evliyim, BOSCH kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim.

fırın bosh, çamaşır m. bosh, bulaşık ve buzdolabı arçelik memnunum.
Bu arada buzdolabını büyük hacimli al. sonra üzlürsün. çamaşır m. de en az 9 kg ve sessiz olsun. geçe de çalıştırabilirsiniz ilerde çocuk olursa çok lazım olur bosh un waw serisenden almıştım 2000 tl

hocam arçelik alma da ne alırsan al.tabiki şans işi birazcık ama yinede bu kadar kalitesiz ve çabuk bozulan makineler görmedim.hepsini alalı 7 yıl bitti.garantisi bittikten sonra en az üçer dörder kez tamir oldu.hemde anakart değişimleri falan.o yüzden bir daha tövbe.biraz pahalı ama siemens tek geçerim...

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Ben de yeni ev kurdum ve arçelik aldım. Beyaz eşya şans işi biraz. Bosh kullanıyor ailem onlarda memnunlar

Ben hiç memnun değilim özellikle de buzdolabından.
Öyle bir pat sesi çıkıyorki sanki maytap patlatılıyor evde. Servisi çağırdığım da buz kırma sesi gayet normal deyip bilgilendirme ücreti alıyor.

hocam ucuz mal alacak kadar zengin değilsen bosch ya da siemens ten şaşma. diğerlerinde ki sorun sadece erken bozulması değil kullanışlı da olmamaları

Ariaton hotpoint aristonun buzdolabindan uzak dur 6 senede iki adet buz dolabim gitti.
simdi samsung aldim motora 10 yil garanti veriyor.
arcelik veya bosch olabilir

Buzdolabı sammsung 10 yıl motor garantisi var ve şimdilik memnunum.
Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi bosh verdiğim paraya yanıyorum.
Fırın beko memnum değilim.

10 yıl oldu evleneli.
Bulaşık makinesi Arçelik'ti servis bunu değiştir dedi sonunda. Değiştirdik Bosch'dan memnunuz.
Arçelik buzdolabımızın motor dahil birçok parçası değişti, ilk fırsatta LG alacağım.
Çamaşır makinesi jet motoru gibi çalışıyor banyoda turlayacak neredeyse markamız yine Arçelik.
Süpürge vb diğer ürünlere hiç girmiyorum.
Çamaşır ve bulaşık Bosch
Buzdolabı LG
Memnun olanlarda vardır eminim ama şansımı daha az servis çağırtan markalardan yana kullanmak gerekiyor.

fiyong' Alıntı:
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Ben de yeni ev kurdum ve arçelik aldım. Beyaz eşya şans işi biraz. Bosh kullanıyor ailem onlarda memnunlar

Ben hiç memnun değilim özellikle de buzdolabından.
Öyle bir pat sesi çıkıyorki sanki maytap patlatılıyor evde. Servisi çağırdığım da buz kırma sesi gayet normal deyip bilgilendirme ücreti alıyor.

Hocam inan kısmet işi beyaz eşya. Standardı yok. İndirim varken aldım. İnşallah güzel çıkar. Zira memnun olmayan çokmuş.

Beyaz eşya şansa bırakılamaz. :)
Milletine değer vermeyen holdinglerin ürünlerinde ısrar etmek milliyetçilik değil gaflettir.
Çamaşır ve bulaşıkta Alman markaların Almanya üretimleri iyidir.
Buzdolabı: Bosch Electrolux Siemens Samsung
Tv: Samsung

Hocam ben evlenirken hepsini BOSCH aldım. Süper denilecek kadar iyide. Tek dezavantajı servis ve yedek parça ÇOK PAHALI. Bir davlunbazın lambasına 60tl diyolar. aynı lamba arçelikte 10 tl düşün bende tekzenden 3.99TL ye aldım. Bence yerli marka al hocam sonuçta artık hepsi son teknolojiyi kullanıyor.

Mr.Spermata' Alıntı:
En hesaplisi bekar kalmak :)
:D

veya ekanomik eş almak lüksü sevmeyen evde oturmayı seven mütevazi:)

Geçenlerde arkadaşlarla gır gır yapıyorduk. Bi arkada dedi ki benim hanım çok ekonomik çok tasarruflu. Kilometrede hiç yakmıyor yakıtı kokluyor resmen dedi:)

Feministler kızmasın latife hepsi

Hocam kendi evimi ve annemin evini arcelikle donattik memnunuz cok sukur hic ama hic sikinti cikmadi servis olayi ise yereldeki heriflerin anlayisina gore degisiyor hem yozgat hem ordu hem kars servisleeinden yana memnunuz.kayin validemin evindede bosch markalar var fakat bosch ta suna dikkat et direk yurt disindan gelen urunleri al boschta turkiyede toplanan mallari alma onlarda problem cikiyor.yurtdisindan gelenler daha kaliteli oluyor.

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

veya ekonomik eş almak lüksü sevmeyen evde oturmayı seven mütevazi:)

Geçenlerde arkadaşlarla gır gır yapıyorduk. Bi arkada dedi ki benim hanım çok ekonomik çok tasarruflu. Kilometrede hiç yakmıyor yakıtı kokluyor resmen dedi:)

Hey Allah'ım :) iyiymiş :)

7 senedir evliyim eşyalarımı doğudayken kaliteli almak istememiş ve vestelin düğün paketini almıştım hala da kullanıyorum.

Buzdolabı+çam. mak.+bul. mak.+termosifon+mini fırın=2600 tl vermiştim

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

veya ekanomik eş almak lüksü sevmeyen evde oturmayı seven mütevazi:)

:alkis:

BBNET
Geri