Benzinde 7 kuruş indirim

Kodla Büyü
Hükümet bu düşük fiyatı fırsat bilip, 1 ocak itibariyle akaryakıt üzerindeki vergiyi artırır, benzin yine 4,60-4,70 seviyesine gelir. hatırlarsanız, 2 sene önce tüm akaryakıtlara 30-50 krş arasında vergi zammı gelmişti. Hiç zam gelmezse, devletin sırtına yük olan öğretmenlerin maaşına yapılan kadar zam yapılır. Bu fırsat kaçmaz. Malum ülke olarak çok giderimiz var, onların karşılanması gerek.

dizele de gelir herhalde indirim
ne diyelim devamı gelir İnşallah
padişahımız indirimlere göz dikip vergi bindirimi yapmazsa güzel olur

gene mi :D
yalnız arkadaşlar, bu indirimlerin bi gün sonu gelir ve eskiden olduğu gibi yine yakıt fiyatları indirimlerde olduğundan daha fazla hızla tırmanışa geçer. şimdilik tadını çıkarmalı o zaman, ne dersiniz :!:

bana ilginç gelmişti. yeri gelmişken paylaşmak istedim:

21’inci yüzyıla hoş geldiniz… Artık büyük savaşlar tank, top, tüfek ile olmuyor. Rakibini ekonomik olarak diz çöktürüyorsun ve istediğin sonucu elde ediyorsun.
Hedefte iki ülke var. Biri Rusya diğeri İran… İkisinin de ekonomisi petrole sırtını dayamış durumda… Rusya’nın Ukrayna’yı bölme çabalarını baltalamak ve İran’ı nükleer müzakerelerde sıkıştırmak için ABD’nin kuklası Suudi Arabistan petrol fiyatlarını çökertiyor.

Petrol düştü mü Ruble de hızla düşüyor, enflasyon zıplıyor. Ruble, haziran sonundan bugüne kadar yüzde 46 devalüe oldu bile...
http://sozcu.com.tr/2014/yazarlar/murat ... ti-661935/

petrol 55$ dolar pompa fiyatlarına yansıdı mı? hayır... Cari açığı kapatacaklar herhalde bize yine pahalı yakıt satarak...

Petrol tüm dünyada dip yaptı. Bizim ülke 7 kuruş. Bunlar yerin 7 kat dibindeki dip yapan petrolü 7 kuruş indirimle satarak bir şey ima ediyor olmalılar :D

indirimlerin pompaya tam olarak aktarılmayışı devletin kârını artıyor mu acaba! sanırım böyle bi durum var :!:

Rusyaya inat , ruble dipte borsaları dipte ,sabah baktım pompaya yansımış bile.
ben benzinliyi sattım lpg ye döndüm benzin düştükçe düşüyor.

arkadaşımın dediği gibi 50 lik çektiriyoruz oluyor bitiyor :++:

benimki de biraz ölücülük olacak ama,
3 TL'ye kadar iner mi acaba :!:

bakan Fikri Işık'ın açıklamalarına göre, bu fiyatlar 1 yıl devam ederse, cari açığımız 20 milyar $ kadar azalacakmış.

vergi indirimi yapilmayacak o yuzden fiyatlar 3-5 kurus duser yuksek bu dusus beklemeyin..

BBNET
Geri