Aracım 100 lük megane2 dizel yıllardır opet kullanırken internette gördüğüm yorumlar üzerine denemek için shell GTL aldım araçtaki performans artışı ve gaza basınca arabanın verdiği tepkime hızı çok bariz kendini gösterdi fakat bu performansı verirken yakıt tükeminde öncekine oranla bir miktar artış olduğunu farkettim. Yine shell istasyonunda GTL almak istediğimde pompa arızalı size FuelSave verelim dizelciler kışın bu yakıtı tercih ediyorlar Tasarruf Yakıtıdır araçın pati çekmesi bile güçleşiyor demişti pompacı bende olurmu öyle şey bu iş arabanın motoru ile ilgili değilmi tarzında bir muhabbetimiz oldu kullan abi sonra farkı görürsün dedi tabi bizde denedik , adında da anlattığı gibi tasarruf ediyor yakıt fakat bunu yaparken gerçekten performans diye bişeyim kalmadı seri olan araçım gaz pedalına tepkisiz sakin sakin kalkış ve hızlanmalara başladı. bundan kışın fuelsave yazın ve uzun yolda performans için GTL kullanaçağım. Opetin yakıtı ise ikisinin arasında bir yakıt tarzı olarak görüyorum kendi kullanım sitelim ile