kutkut3232
Aktif Üye
Benim modem ip ile benim bilgim dışında yasak sitelere dosya resim film yüklenmesi olmuş. Bu durumda ne yapmalıyım.
Şimdi den teşekkürler
Şimdi den teşekkürler
Hocam siber suçlarla mücadele polis ine kadar olay intikal ediyor. Nasıl suçsuz olduğumu ispat ederim bilmiyorumŞifrelerini değiştir ve ssid gizle. konu komşuya da internetim kapalı de
Sizin ağınızdan girildiğini nasıl farkettiniz.
İp. Önemli değil. Giriş yapılan cihazın mac adresi önemli. Bunu da tespit etmeleri gerek ama.Hocam siber suçlarla mücadele polis ine kadar olay intikal ediyor. Nasıl suçsuz olduğumu ispat ederim bilmiyorum
Teşekkürler hocam. Laptoplar i ve tabletler i aldılar hocam delil olarak. İnşallah kazaszk belasız atlatirimHocam pc ye sakın format atmayın.
Tahminim pc niz kullnılarak süzün üzerinizden illegal işler yapılmış. Aslında polislerin pc nizi alıp gitmesi gerekirdi fakat yapmamışlar.
Tam olarak neyle suçlanıyorsunuz ? Bu sizin ip nizle , mac adresinizle çözülecek bir olay değil. mac adresinin logu iss de tutulmaz. zaten mac güvenli bir no değil değiştirmek mümkün.
Sizi kurtaracak olan pc nizin incelenmesi. Nerelere bağlantı kuruyor bunu hangi yazılım yapıyor siber güvenlik polislerinin incelemsi lazım fakat neden sizden almamışlar anlayamadım.
Geçmiş olsun.
Bu sözüm herkese (Zaten biliyorsunuz ama yapmıyorsunuz)
Bırakın artık freeware ve c r ac k işlerini. Her şeyiniz lisanslı olsun.
Ben parama kıyamam derseniz açık kaynak dünyasına gelin. Aksi halde tehlikeye çok yakınsınız.
Teşekkürler hocam. Laptoplar i ve tabletler i aldılar hocam delil olarak. İnşallah kazaszk belasız atlatirim
İp. Önemli değil. Giriş yapılan cihazın mac adresi önemli. Bunu da tespit etmeleri gerek ama.