Benim acilen müdür yardımcısı olmam lazım

Kodla Büyü

misty

Üye
Yeni yönetmeliğe göre adaylık dahil 2 yılımı doldurmam gerek ama daha adaylık yeni bitti. Daha çabuk bir yolu var mı? Müdür geçici görevlendirme yapabilir mi?

Yaş 52.Şimdi senin branşına geçmek istiyorum.Sabır hocam. 27 senede müdürle mahkemelik oldum, müfettişle kavga ettim, sabah 04'de yataktan kalkıp, başka bir ilçenin köyüne gitmek için yollara düştüm.Okul yolunda arabayla takla attık.Başka bir şehirde ilçeye giderken baraja düştüm boğulma geçirdim.Depremi gördüm.Müdür yanlı davranarak bana 80, tüm okula 90 verdi.Bu öğretmenlikte başımızdan neler geçti neler.
Şimdi sınava girmeden müdürler bana gel beraber çalışalım diyor.
Damlaya damlaya göl olur, aynı noktaya düşen damlacıklar mermeri bile deler.

Not:Bilişimci arkadaşlar halen bana doğuda nerede en çok ihtiyaç olur yazmadı çok kırgınım.Bu sitenin en az 20 senelik üyesiyim.BÖTE için soruyorum haftaya önbaşvuru yapacağım.

Başka neler yapabilirim hocam öğretmenlik dışında her şey olur ama tabii denk bir maaşla
1- Bilsem ,fen liseleri vb. gibi iyi öğrencilerin olduğu okullarda öğretmenlik yapmak.
2- Bakanlığın ilgili birimlerinde kitap komisyonları vb. görevlerde yer almak. Yazılı eser bırakır tatmin olursunuz.

ilksms
Geri