Bende aracımı satıyorum... (Suzuki Swift 4X4)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

azra

Aktif Üye
Arkadaşlar bu araba benim ilk arabam. 1 yıldır kullanıyorum. tam bir bayan arabası. ben artık biraz daha büyük ve modelli -olursa bide otomatik :) - bir araç almak için satmak istiyorum. 25-30 bin arası bir araçla takas da düşünebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1362/detay

İlan galeriden verildi ancak galerici arkadaşımızdır. istediğimiz takdirde kendimiz satacağız.

hayırlı satışlar hocam suzuki güzel araçtır. temiz de kullanıldıysa çabuk gider bence. her ne kadar piyasası çok olmasa da özel ilgi duyan alıcıları vardır temiz bulduklarında kaçırmazlar :D

hayırlı satışlar hocam yanlız fiyat biraz yuksek gibi..tabi ilmeyiorum. genelde bu fiyata ford opel falan tercih edlilyor,tabi daha dusuk model.

Hocam 4 çekeri denediniz mi izlenimleriniz nasıl. Gerçekten işe yarıyor mu

böyle güzel arabaların piyasası neden olmaz ki..

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Kendi aracım olduğu için söylemiyorum ama kullanması çok keyifli bir araba. Çok atak, çabuk hızlanıyor.Çok da sessiz. Arabanın içindeyken çalışıp çalışmadığı belli olmaz. Dışardan ufak gözükse de içi sınıfındaki diğer araçlara göre daha geniş (bi çok arabayla deneme sürüşü yaptım ordan biliyorum).
4X4 e gelince, kuru havalarda pek farketmedim ama geçen kış oldukça kar ve buzlanma yaşadık, rampada buzlu yolda hiç kaydırmadı. ön teker zorlnınca herhalde 4 çekeri devreye giriyor.
fiyatı piyasaya göre bence normal. çünkü 100000 bakımıyla beraber bi çok şeyini serviste elden geçirttik. muayenesi bile bu yıl yapıldı. onları düşününce fiyat gayet mantıklı. ama az da olsa bi pazarlık düşünebilirim.

bu yıl 360 tl hocm, 4-6 yaş olduğu için, ama seneye düşecek inşallah...

BBNET
Geri