Bende arabamı satıyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yigido03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hayırlı satışlar hocam, başlıktaki "de" yi ayırıp ilandaki ilk resmi değiştirin bence :+1:

ilandaki ilk resmi bilerek koydum hocam. Neden kaldırmamı istediğinizi açıkca söylerseniz sevinirim...

Sahibinden sitesinde pek arabasıyla yanyana kendisi takım elbiseyle resim pek görülmediğinden olabilir.

Sizin gören bayan alıcılar telefononunuzu bol bol meşgul edebilir. :D

asusv' Alıntı:
:puhaha: şu ilanlar da arabasıyla kendini; çocuğunu; bebeğini vs... koyan ilan sahipleri samimi değil itici oluyolar...bencede o ilk fotoyu es geçin...müşteri araca odaklıdır zaten ha bide öğrencilerinize de bu ilan denk gelebilir...

spider23' Alıntı:
asusv' Alıntı:
:puhaha: şu ilanlar da arabasıyla kendini; çocuğunu; bebeğini vs... koyan ilan sahipleri samimi değil itici oluyolar...bencede o ilk fotoyu es geçin...müşteri araca odaklıdır zaten ha bide öğrencilerinize de bu ilan denk gelebilir...

Önceki mesajımda da yazdığım gibi o resmi bilerek koydum.Amacım alıcılara güven vermek ve ilanda yazılanların doğru olduğu konusunda tatmin etmekti.Sonuçta tüm öğretmenlerin bir güven veren duruşu olduğunu düşünüyorum...
Bu şekilde resimlerin itici olduğu eleştirinize katılmıyorum. Ben çünkü daha önce hiç böyle bir ilanla karşılaşmadım...

BBNET
Geri