bende arabamı satıyorum (2005 hyundai accent admire)

Kodla Büyü
ilan onaylanmamıştı buraya başlığı açtığımda :)
hocam bence de fiyatlar yüksek!
doğal olarak alacağım araba için de geçerli bu durum...

YuLiaN' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ogretmenden-boyasiz-1.6v-lpg-li-102.000-km-de-2005-admire-174458163/detay

ilan bu herhalde :) bu fiyat biraz yüksek fiyatlarda düşüş trendi başladı artık yaz bitti sayılır bayramda bitti.yinede hayırlı satışlar..
hocam hafiye gibi

Sahibinde fiyatlar 2 3 bin yuksek zaten satmaya niyeti olan düşüyor su sira herkes piyasa yuksekken ya denk gelirse diye sahibindene ilan vermis durumda oltayi attim denize misali

istanbul38' Alıntı:
:offtopic: .. :)) bbnett e pahalı ifades i konsun
bencede artık mutlaka pahalı düğmesi gerekli, yüksek bulanları yormayalım. bide satanlar içinde fiyat düştü düğmesi eklensin. :mrgreen:

almak isteyen olursa mutlaka bi pazarlık payımız var.
fiyat yüksek diyen arkadaşlara da yukarıda söylediğim cümleyi tekrar yazıyorum.
"fiyat yüksek evet ama benim alacağım araba için de geçerli olacak bu durum"

2005 clio lar bile bu fiyatların üzerinde ki benim arabam clioların kat kat iyisi bir araç
araştırın biraz...

arkadaşların burada araçlarına istedikleri rakamları çok, uçuk ,abartılı gibi eleştirmek yanlış bence. herkesin malı kendine göre değerlidir. eğer düşünüyorsan almak verebileceğin rakamı söylersin satıcınında işine gelirse tutarsın elini anlaşırsın biter. sonuçta kimse zorla aracını satmıyor.

SERHAY45' Alıntı:
arkadaşların burada araçlarına istedikleri rakamları çok, uçuk ,abartılı gibi eleştirmek yanlış bence. herkesin malı kendine göre değerlidir. eğer düşünüyorsan almak verebileceğin rakamı söylersin satıcınında işine gelirse tutarsın elini anlaşırsın biter. sonuçta kimse zorla aracını satmıyor.

:alkis:

Arkadaslar arabami 21250 ye sattim. 21500 den asagi inmeyi kesinlikle dusunmuyordum. Arkadasima sattigim icin bu fiyata vermeyi kabul ettim. Buradaki "cok pahali"cilara onemle duyurulur. Bu forumda 2 grup azalarak bitmeli 1.mudurum bana kotu davraniyor cular. 2. Cok pahali cilar.

BBNET
Geri