Ben de aracımı satıyorum...

Kodla Büyü
Hocam resimleri yenile mümkünse şu farları temizleyip filan çek. Makyaj gerçekten önemli.

Trafikten sıkılıpta arabayı satanı ilk defa görüyorum :) hayırlı satışlar olsunn

Hocam benden sana tavsiye araba ilanını buraya koyma, ben 2 araba sattım, ikisini de buraya koydum, arabadan anlamayan bi sürü adam gerekli gereksiz bi sürü yorum yaptılar. Ancak ben arabalarımı 2 gün içerisinde istediğim fiyata sattım. Alıcıların ikisi de bana duacı. Hatta son alıcı dedi ki, hocam benim numaram sende var, yeni aracını da bir gün satarsan haberim olsun mutlaka alırım dedi. (galerici değil). Yani bu siteye ümit bağlama, inşallah hayırlı bi alıcı bulacaksın. Araban kötü değil... Hayırlı satışlar...

okanformula' Alıntı:
Hocam benden sana tavsiye araba ilanını buraya koyma, ben 2 araba sattım, ikisini de buraya koydum, arabadan anlamayan bi sürü adam gerekli gereksiz bi sürü yorum yaptılar. Ancak ben arabalarımı 2 gün içerisinde istediğim fiyata sattım. Alıcıların ikisi de bana duacı. Hatta son alıcı dedi ki, hocam benim numaram sende var, yeni aracını da bir gün satarsan haberim olsun mutlaka alırım dedi. (galerici değil). Yani bu siteye ümit bağlama, inşallah hayırlı bi alıcı bulacaksın. Araban kötü değil... Hayırlı satışlar...
demek aracını alan adam öle dedi hemi hocam,yeni aracını satarsan beni ara diye :puhaha: :puhaha: bu kişi ya senin tanıdığın birisidir ya da galeridir,başka bir vatandaş bu şekilde konuşmaz alır gider aracı ,abartmışsın birazzz :-1:

okanformula' Alıntı:
Hatta son alıcı dedi ki, hocam benim numaram sende var, yeni aracını da bir gün satarsan haberim olsun mutlaka alırım dedi. (galerici değil). Yani bu siteye ümit bağlama, ...

wayyyy beeee ne satıcılar ve ne alıcılar varmış be gardaşımm helal olsun gözlerim doldu hala iyi insanların nesli tükenmemiş demekki :-1: :-1: :-1:

hocam be bende bi polo var arasan şu adamıda senin adınla satsak ha dua alırsın ne güzel fena mı

okanformula' Alıntı:
Arkadaş siteye ümit bağlamamış zaten sadece arabasının yabancıya değilde tanıdık birine ,kendi gibi değerini bilen bir öğretmene gitmesini istediği için buraya ilan eklemiş.

Bu sitede acaba kac kişi birbirinden araba aldı merak ediyorum. Kim ilan verse cok pahalı demeyi biliyorlar. Fiyat olarak Karsilastirdiklari araçları kimse araştırıp sormadan senin arabana pahalı diyorlar. Bu arada merak eden arkadaslar icin aracimi sattigim kisi öğretim görevlisiydi ve Mazda3 alacagimi biliyordu. Ona binayen Mazda3 u satarsan alırım dedi. Gereksiz geyik yapmayın

3 defa direksiyona geçen birisi olarak olaya alıcı gözüyle baktığım için yorum yaptım. Km sıfırlama olayını iyice öğrenince sahibinden.com dan soğudum. . Ne kadar araba gördüysem çoğu malum sitede önce araba temizlemeden çıkmış. Gıcır gıcır duruyorlar ama bir hafta sonra dikkatimi başka şeylerde çekmeye başladı. Km lere dikkat edince bazı şeyler mantıklı gelmemeye başladı. Galeriden ise arabaya artık yaklaşmak istemiyorum. Hocama dediğim km sini sıfırlaması değil. :) Daha temiz fotoğraflar olursa birde arabayı daha iyi anlatırsa mesela ne kadar zamandır kendisinde alıcı sayısı artar.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.bi arkadaşın yorumu dikkatimi çekti trafikten sıkıldığı için araba satan kişi ilk defa görüyorum diye.ben gerçekten çıldırıyorum trafikte istanbulda araç kullanıpta bu trafikten sıkılmayan insanlar da bana garip geliyor ayrıca aracı özellikle istanbul dışından birisine satıyorum en azından bu şehirden bi araç trafikten çıkmış olur

İstanbul Trafiğinden sıkılan birisi aracını satmaz araç alır..16 senedir istanbuldayım ve aracımın olmadıgı gunlerı hatırladıkca cıldırıyorum,ozellıkle yaz aylarında.. Tıkış tıkış otobuslerde,minibuslerde lanet olası ter kokusu eşliğinde,burnunu karıştırıp senin tuttugun yerleri tutanları görerek aynı trafikte yolculuk yapmak!!!! Tam bir kabus...Eger ıstanbulda bır yerden bır yere gıdeceksen ıllakı arac kullanacaksın,bu kendı aracın olursa daha rahat..Netıcede toplu tasıma aracları da aynı trafıge gırıyor,ustelık bır cok yerde sen otobanlar felan kullanarak ısı daha da rahat hale getırebılıyorsun ancak toplu tasımalar genelde otoban kullanmazlar ve 20 dk. da gıdılecek yolu en az 50 dakıkada gıderler(bır suru mahhalleye gırer cıkarlar cunku)..
O yuzden bence de soylenılen sey sacma...Istanbul trafıgınden sıkıldıgı ıcın ınsanın aracını satması mantıksız...Ha derse kı ben aracı satacam ve sadece mahallem de takılacam baska hıc bır yere gıtmıcem,ona bısey diyemem ama bu da ıstanbul sartlarında ımkansız..

okanformula' Alıntı:
hocam burası araba satış sitesi değil.. ikincisi arabadan anlamayan bir sürü adam demişin onların içinde ben dahil herkese hakaret ediyorsun.. senin ne alıp sattığın kimin umrunda ki? bize ne senin arabanın derdinden? yorum yapanlar fikrini söylemiştir... bu sitenin cılkı çıktı artık.. kafasına soru takılan ev araba parfüm ıvır zıvır her soruya cevap arayan konu açıyor..

BBNET
Geri