Arkadaşlar bu konuyu açmamın nedeni kendi bilgisayarımdan memnuniyetsizliği belirterek başkalarının da bilgisayar alırken kendi forumumuzdaki bu sayfadan varsa modele göre bir fikir edinmeleri ve ona göre karar vermeleri veya karar aşamasında olanlara bir fikir oluşturması..
Toshiba diye aldım ama malesef toshibanın ancak "TO" sunu görebildim nerde gerisi?
onun için herkes kendi bilgisayarından memnuniyet veya memnuniyetsizliğini ve marka-modeliyle + ve - yönlerini belirtirse bu başlık amacına ulaşır diye düşünüyorum..
Kendi bilgisayarım:
TOSHİBA L755-1MC
2200tl lik fiyatı indirimle 1695 tl ye aldım. 5 ay önce yaklaşık.
Artıları(+):
Tasarımı, Nümerik klavyesi, batarya (pil) süresi normal
Eksileri(-)
Bilgisayar 8gb ram- i5 -1gb ekran kartı olmasına rağmen beklenen performansta değil.özellikle bilgisayar açılırken, birden fazla iş yaparken zorlanması bariz bişekilde ortada.
Ses konusunda sınıfta kaldı.
Kamerası çok net değil.
5 YILDIZ ÜZERİNDEN 3 YILDIZI ANCAK ZORLAR.
Toshiba diye aldım ama malesef toshibanın ancak "TO" sunu görebildim nerde gerisi?
onun için herkes kendi bilgisayarından memnuniyet veya memnuniyetsizliğini ve marka-modeliyle + ve - yönlerini belirtirse bu başlık amacına ulaşır diye düşünüyorum..
Kendi bilgisayarım:
TOSHİBA L755-1MC
2200tl lik fiyatı indirimle 1695 tl ye aldım. 5 ay önce yaklaşık.
Artıları(+):
Tasarımı, Nümerik klavyesi, batarya (pil) süresi normal
Eksileri(-)
Bilgisayar 8gb ram- i5 -1gb ekran kartı olmasına rağmen beklenen performansta değil.özellikle bilgisayar açılırken, birden fazla iş yaparken zorlanması bariz bişekilde ortada.
Ses konusunda sınıfta kaldı.
Kamerası çok net değil.
5 YILDIZ ÜZERİNDEN 3 YILDIZI ANCAK ZORLAR.