BEdava Okul Sitesi V3 den Neler Beklersiniz?

Kodla Büyü

omerbilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Xoops bedava okul sitesi (www.bedavaokulsitesi.com) kullanan arkadaşlar bu başlığın altına bir sonraki sürümde neler beklediklerini yazarlarsa ona göre bir çalışma yaparız.

Şuan belli bir süre yeni versiyon çıkarmayacağım gibi görünüyor. Yeni başka bir proje üzerinde çalışıp xoopsu tanıtmayı düşünyorum.

www.bedavakisiselsite.com :) Sıra bunda..

Bizi İzlemeye Devam Etmeyin Siz De Birşeyler Yapabilirsiniz!...

Sisteminizi kullanmıyorum ama bilgi yarışması türünde bir çalışma fena olmazdı. Öğretmenlerin sınıf bazında sitelerini oluşturabileceği alt bölümler(alt domainlerde olabilir) oluşturabilir. Güzel bir haber bandı ile sayfalar daha renkli hale getirilebilir. İyi çalışmalar.

Öğrencilerin puanlara göre sıralanacağı bilgi yarışması hoş bir fikir. Site üzerinden online sınav gibi uygulamalar da düşünülebilir.

Önerileriniz için teşekkürler hocam.

Test sistemi Xoopsta (bedavaokulsitesi sisteminde) mevcuttur. Modülü www.xoops-tr.com adresinden bulup indirip yükleyebilir isteyen. Bunun benzeri bikaç modül daha vardır. Aşağıdaki linki incelerseniz bir okulun hazırlamış olduğu testler mevcut. Kayıtlı kullanıcılar (öğrenciler) testleri çözerlerse puanlarını öğretmenleri görebiliyor.

http://yaykililkogretim.k12.tr/site/modules/myquiz/

Her sınıfa özel site sisteminin tutacağını düşünmüyorum çünkü sınıf öğretmenleri bu konuya hakim değiller. Meraklı olan bikaç öğretmen dışında oturupda sitelerini güncelleyecek öğretmen pek çıkacağını düşünmüyorum. Kaldı ki okul sitelerini bile güncel tutamayan bir sürü okul var.

Ancak sınıf sayfası veya sınıfa özel sayfalar şeklinde bir çalışma olabilir. Düşünülebilir bu fikir.

BBNET
Geri